Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland heeft een nieuwe kledingleverancier!

Saturday 24 July 2021

Nieuws - Algemeen


Halverwege februari heeft Daka onze huidige kledingleverancier aangegeven de samenwerking niet voort te willen zetten na dit seizoen. Zij stappen uit de teamkleding.
Wij stonden voor een uitdaging, waar met inzet van de kledingcommissie op verzoek van het bestuur snel actie op ondernomen is. Aangezien het bestuur tevreden is over kwaliteit en uitstraling van de wedstrijdshirts plus broekjes en de contacten en contracten met Deventrade (de licentiehouder van Hummel in Nederland), is er besloten de huidige lijn voor de wedstrijdshirts voort te zetten. Verder is er gekeken om een fysieke winkel in de buurt te vinden met een contactpersoon op locatie, die het assortiment van Hummel kan leveren, die de huidige voorraad kon overnemen, maar ook een aantal financiële risico’s voor de vereniging kan opvangen

Met deze opdracht van het bestuur is de kledingcommissie op zoek gegaan naar een nieuwe partner. De kledingcommissie heeft haar plan van aanpak overlegd met het bestuur en is aan de slag gegaan. In de oriënterende fase zijn er diverse gesprekken gevoerd met winkels in de omgeving en is een selectie gemaakt. De kledingcommissie heeft ook een aanbeveling gedaan om met een partij een contract te sluiten, omdat deze partij het best past binnen de wensen van de vereniging.

Het bestuur is blij, dat er in korte tijd een goede nieuwe partner is gevonden voor de kleding. Vanaf vandaag is de kleding van Forza Hoogland verkrijgbaar in de winkel van Van Duinkerken Sport en Kamperen in Nijkerk en via de webshop van Deventrade. Naast sponsor en kledingleverancier is Van Duinkerken voor Forza Hoogland als vereniging ook de prefered partner als het gaat om aanschaf van ballen en diverse andere sportmaterialen.

De winkel Van Duinkerken is te vinden aan de Arkerpoort 1, 3861 PS in Nijkerk, direct langs de A28. Bij en onder de winkel kan er gratis geparkeerd worden. In de winkel krijgen de leden van Forza Hoogland via de Van Duinkerken Klantenpas 10% korting op het gehele volleybal assortiment, dus op kledinglijn van Forza Hoogland, maar ook op schoenen en kniebeschermers! De kleding is te vinden op de teamwear afdeling op de 1e verdieping.

 

De webshop van Forza Hoogland is te vinden op https://clubs.deventrade.com/nl/forza-hoogland/clubcollectie In de webshop krijgen de leden van Forza Hoogland 10% korting op het gehele assortiment van Hummel, Stanno en Reece Australia. Bestelde artikelen kunnen worden thuisbezorgd tegen kleine vergoeding of kunnen gratis afgehaald worden in de winkel van Van Duinkerken. Tevens ontvangt de vereniging een vergoeding voor iedere aankoop in de webshop, dus steun de club en koop je kleding via de webshop!

Verder heeft het bestuur een aantal andere keuzes gemaakt mede naar aanleiding van diverse geluiden van binnen de vereniging.

De CMV-jeugd gaat ook spelen in de blauwe wedstrijdshirts omdat we uniformiteit willen stralen. De shirts zijn verkrijgbaar vanaf maat 128 en worden speciaal voor ons gemaakt Deze zijn verkrijgbaar vanaf medio september. Er wordt afscheid genomen van de blauwe katoenen shirts, deze zijn ook niet meer verkrijgbaar, al staat spelen of trainen in deze shirts vrij. Het bestuur denkt na hoe we de nieuwe shirts aan het begin van het seizoen met korting kunnen bieden. Nieuws hierover volgt.

 

Verder is ervoor gekozen het presentatiepak, welke ook niet meer leverbaar is, te vervangen voor een trainingspak. Met deze keuze van het assortiment is bekeken om zoveel mogelijk mensen een passende oplossing te kunnen bieden. Verder is meegenomen dat we niet hetzelfde volleybaltenue hebben als één van onze naaste volleybalverenigingen. Met de gekozen lijn, welke verkrijgbaar is in een zeer ruime maat diversiteit, zijn jasjes en broeken ook los verkrijgbaar, maar ook truien en inspeelshirts behoren tot de collectie. Tevens zijn er vanaf medio september extra lange broeken verkrijgbaar.


Wij hopen jullie hiermee volledig geïnformeerd te hebben maar heb je nog vragen dan horen wij dat graag.

 

Namens bestuur en kledingcommissie,

Jurriaan van Leuven, Erik  Vorselman en Martijn Verwoerd.

 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT