Onze club

Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 400 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort.
Wat ooit begon als een klein clubje enthousiastelingen voor de sport volleybal, is het nu uitgegroeid tot één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland.

 

De doelstelling van Forza Hoogland is een deels prestatieve en deels recreatieve doelstelling. Het eerste heren- en damesteam moeten prestatief zijn en moeten minimaal op promotieklasseniveau presteren. Jeugd moet binnen de vereniging optimaal de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Met ruim 400 leden en bijna 50 teams, spelende van de promotieklasse tot aan recreantenniveau, bedienen wij de gehele linie op elk gewenst spelniveau.

Forza Hoogland staat garant voor het unieke verenigingsgevoel. We spannen ons samen met een grote club vrijwilligers in om het mogelijk te maken om het beste uit elke individuele speler te halen. Daarnaast staat ‘de Hooglandse gezelligheid’ ook hoog in het vaandel. Zonder spelplezier en gezelligheid is er geen vereniging. Ook hiervoor staat een team van vrijwilligers garant om zoveel mogelijk voor de leden te organiseren en het maximale spelplezier voor iedereen te laten gelden. Van jong tot oud.

Door de juiste professionele begeleiding op de verschillende prestatielijnen proberen wij het maximale resultaat uit onze spelers te halen en proberen we een mooie doorstroommogelijkheid te creëren voor onze leden.

Kortom een professionele vereniging waar spel, plezier, gezelligheid en prestaties centraal staan. #JoinForza!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT