Laatste nieuws:

Welkom bij volleybal vereniging Forza Hoogland!

Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 450 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort. De van oorsprong “Hooglandse” vereniging is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de 30 grootste volleybalverenigingen van Nederland. 

Forza Hoogland heeft alle verschillende afdelingen die een volleybalvereniging kan hebben; CMV- (6-12 jaar), jeugd- en senioren, competitiespelende teams en recreanten. De thuishaven van Forza Hoogland is sporthal Nieuwland in Amersfoort-Noord, maar trainingen vinden ook plaats op andere locaties zoals sporthal De Bieshaar in Hoogland en sporthal De Brink in Vathorst. 

Op deze website vind je alles over Volleybal Vereniging Forza Hoogland. Zo zijn er overzichten van de teams met foto’s, wedstrijdschema’s, standen, programma's trainingsroosters en ga zo maar door. Ook word je via deze site op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Kortom, genoeg redenen om regelmatig een bezoekje te brengen aan deze site. Wil je altijd op de hoogte blijven van actuele onderwerpen binnen de vereniging, like dan onze Facebook pagina en volg ons op Twitter.

Is volleybal jouw sport en spreekt onze vereniging jou aan? Nieuwe leden zijn van harte welkom.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT