Forza

Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 400 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort. De van oorsprong “Hooglandse” vereniging is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de 30 grootste volleybalverenigingen van Nederland.Forza Hoogland Volleybal heeft alle verschillende afdelingen die een volleybalvereniging kan hebben; CMV- (6-12 jaar), jeugd- en senioren , competitiespelende teams en recreanten. De thuishaven van Forza Hoogland Volleybal is sporthal Nieuwland in Amersfoort-Noord, maar trainingen vinden ook plaats op andere locaties zoals sporthal De Bieshaar in Hoogland en sporthal De Brink in Vathorst.
Forza Hoogland Volleybal is een vereniging waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Is volleybal jouw sport en spreekt onze vereniging jou aan?
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom jij ook kennis maken met vereniging Forza Hoogland en volleybal? Kijk voor meer informatie op deze site.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT