Kleding

Alle competitie spelende leden van Forza Hoogland spelen in het Forza wedstrijdtenue.
De clubkleuren blauw en oranje vind je terug in ons tenue.
Voor de D, E en F jeugd is een koningsblauw Forza Hoogland shirt.
Kleding Forza Hoogland
Voor het spelen van wedstrijden is een tenue verplicht. Forza Hoogland heeft kleding van het merk Hummel, deze wordt geleverd door Daka Sport Amersfoort, voorheen Wim Jaquet Sports. De kledinglijn bestaat uit shirts, liberoshirts, broeken, pakken, inspeelshirts en diverse tassen. Ook de katoenen blauwe shirts voor de CMV-jeugd is te verkrijgen bij Daka Sport Amersfoort. De kleding is te vinden op de teamwearafdeling op de 1e verdieping.

Het wedstrijdtenue voor de jeugd en de senioren bestaat uit een shirt en een korte broek. Een shirt kost 40,99 euro, een broekje voor de dames kost 22,99 euro en een broekje voor de heren kost 11,99 euro. Een shirt voor de CMV kost 12,99, voor de CMV-jeugd is de keuze van een broekje vrij. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Naast sponsor en kledingleverancier is Daka Sport Amersfoort voor Forza Hoogland als vereniging ook de prefered partner als het gaat om aanschaf van ballen en diverse andere sportmaterialen.

Bekijk hier de kledinglijn van Forza Hoogland
 
Rugnummers
Onze rugnummers zijn bekend bij Daka Sport Amersfoort. Nieuwe leden en leden zonder rugnummer, die NeVoBo-competitie gaan spelen, moeten eerst een rugnummer aanvragen. CMV-spelers hebben geen rugnummer nodig. Voor het aanvragen van het rugnummer, stuur je een mailtje naar kleding@...* en het wordt vaak dezelfde dag nog geregeld. De kledingcommissie voorziet Daka Sport Amersfoort regelmatig van updates van de rugnummers. Het bedrukken van de rugnummers kan helaas niet direct bij aankoop van een shirt, pak of tas, dit is in de meeste gevallen met 2 tot 5 werkdagen later gereed.


Daka Sport Amersfoort
Daka Sport Amersfoort is gevestigd op De Winkelstraat van Amersfoort, de Langestraat. Parkeren is voor klanten van Daka Sport Amersfoort gratis aan de achterzijde van hun pand aan de Muurhuizen.

Daka Vip-App
Daka is gestart met het VIP-programma. Met de app spaar je in alle Daka winkels. Bij deze winkels is het gespaarde tegoed tevens te verzilveren. Daarnaast blijf je op de hoogte van het uitgebreide Daka assortiment, nieuws en ontvang je regelmatig kortingcoupons.Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de Daka VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen, is het van belang dat je de app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store. Klik hieronder op de afbeeldingen om meteen de app te downloaden.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:

- Je spaart 4% VIP-saldo op je aankopen
- Je ontvangt € 5,- starttegoed na het volledig invullen van jouw gegevens
- Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen
- Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties

De activatiecode van Forza Hoogland is: 20213824. Meer info over de Daka Vip-App is te vinden op https://www.daka.nl/vip-app/Sponsoring
Forza Hoogland houdt de look-and-feel van de club graag uniform. Het is belangrijk dat alle mogelijkheden, als het gaat om teamsponsoring, teamkleding en drukwerk via de sponsorcommissie en kledingcommissie lopen. Zij zijn op de hoogte van contracten en contractvormen en hebben goede afspraken bij Daka Sport Amersfoort als het gaat om assortiment van de clublijn, alsook van de gehele lijn van Hummel. Verder heeft Forza Hoogland goede afspraken gemaakt met Daka Sport Amersfoort over prijzen, kortingen en levering. Ook op het gebied van drukwerk zijn vaste richtlijnen opgesteld, om zo de uitstraling van alle gesponsorde teams gelijk te houden.

De commissies vernemen graag eventuele andere wensen en vragen en fijn vind om alle mogelijkheden tot goede invulling te brengen, stuur hiervoor een mailtje naar kleding@...* of naar publiciteit@...*.


Adresgegevens Daka Sport Amersfoort
Langestraat 111 - 115
3811 AD Amersfoort
Tel. 033 - 46 18 996
http://www.daka.nl

 

Zijn er verdere vragen of opmerkingen: wacht dan niet: mail naar kleding@...*

* Om spam te voorkomen is @forzahoogland.nl vervangen door @...
 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT