Kleding

Alle competitie spelende leden van Forza Hoogland spelen in het Forza Hoogland wedstrijdtenue.
De clubkleuren blauw en oranje vind je terug in ons tenue.
De kleding is verkrijgbaar via de Forza Hoogland ledenshop en bij Van Duinkerken Sport en Kamperen in Nijkerk!

Kleding Forza Hoogland

De kleding van Forza Hoogland verkrijgbaar in de winkel van Van Duinkerken Sport en Kamperen in Nijkerk en via de online ledenshop, die Deventrade voor ons heeft gemaakt.
De kledinglijn van Forza Hoogland bestaat uit de donkerblauwe wedsstrijdshirts, de witte liberoshirts, blauwe broekjes de heren en strakke broekjes voor de dames, inspeelshirts, pakken, losse jacks en broeken, polo’s, truien en diverse tassen. Ook de jeugd van de CMV speelt in een donkerblauwe wedstrijdshirt.
Het wedstrijdtenue voor de jeugd en de senioren bestaat uit een shirt en een korte broek. Een shirt kost 40,99 euro, een broekje voor de dames kost 22,50 euro en een broekje voor de heren kost 11,99 euro (prijswijzigingen voorbehouden). Download ook de flyer van de verenigingscollectie!. 
Webshop

De webshop van Forza Hoogland is te vinden op https://clubs.deventrade.com/nl/forza-hoogland/clubcollectie (of door op de afbeelding hieronder te klikken). Ook in de webshop krijgen de leden van Forza Hoogland 10% korting op het gehele assortiment van Hummel, Stanno en Reece Australia. Bestelde artikelen kunnen worden tegen kleine vergoeding thuisbezorgd of kunnen gratis afgehaald worden op de sportafdeling van de winkel van Van Duinkerken. Tevens ontvangt de vereniging een vergoeding voor iedere aankoop in de webshop, dus steun de club en koop je kleding en andere toebehoren via de webshop!

 
Van Duinkerken

De winkel Van Duinkerken is te vinden aan de Arkerpoort 1, 3861 PS in Nijkerk, direct langs de A28. In de winkel krijgen de leden van Forza Hoogland via de Van Duinkerken Klantenpas 10% korting op het gehele volleybalassortiment, dus op kledinglijn van Forza Hoogland, maar ook op schoenen en kniebeschermers! De kleding is te vinden op de teamwearafdeling op de 1e verdieping. Naast sponsor en kledingleverancier is Van Duinkerken voor Forza Hoogland als vereniging ook de prefered partner als het gaat om aanschaf van ballen en diverse andere sportmaterialen.Van Duinkerken Sport en Kamperen
Arkerpoort 1
3861 PS  Nijkerk
Telefoonnummer: 033 2535714
Website: www.vanduinkerken.com
E-mail: info@vanduinkerken.com
 
Rugnummers

Onze rugnummers zijn bekend bij Van Duinkerken. Nieuwe leden en leden zonder rugnummer, die NeVoBo-competitie gaan spelen, moeten eerst een rugnummer aanvragen. CMV-spelers hebben geen rugnummer nodig. Voor het aanvragen van het rugnummer, stuur je een mailtje naar kleding@...* en het wordt vaak dezelfde dag nog geregeld. De kledingcommissie voorziet Van Duinkerken regelmatig van updates van de rugnummers.


Sponsoring

Forza Hoogland houdt de look-and-feel van de club graag uniform. Het is belangrijk dat alle mogelijkheden, als het gaat om teamsponsoring, teamkleding en drukwerk via de sponsorcommissie en kledingcommissie lopen. Zij zijn op de hoogte van contracten en contractvormen en hebben goede afspraken bij Van Duinkerken als het gaat om assortiment van de clublijn, alsook van de gehele lijn van Hummel. Verder heeft Forza Hoogland goede afspraken gemaakt met Van Duinkerken over prijzen, kortingen en levering. Ook op het gebied van drukwerk zijn vaste richtlijnen opgesteld, om zo de uitstraling van alle gesponsorde teams gelijk te houden.

Ook als je geen sponsor hebt voor je team, maar je wilt wel met je hele team iets aanschaffen, dan kun je gebruik maken van een collectiviteitskorting. Neem hiervoor even contact op met de kledingcommissie en zij helpen je verder.


Vragen?

De commissies vernemen graag eventuele andere wensen en vragen en fijn vind om alle mogelijkheden tot goede invulling te brengen, stuur hiervoor een mailtje naar kleding@...* of naar publiciteit@...*.
 
* Om spam te voorkomen is @forzahoogland.nl vervangen door @...

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT