Lid worden

Tof dat je lid wilt worden van dé volleybal vereniging van Hoogland! We hebben het één en ander aan informatie nodig van je om je inschrijving compleet te maken:
Interesse? 

Heb jij interesse om bij Volleybalvereniging Forza Hoogland te komen volleyballen, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een aantal proeftrainingen volgen.
Neem hiervoor contact op met het secretariaat. Na het noteren van je gegevens neemt de werkgroep techniek contact met jou op om aan te geven welke mogelijkheden er zijn om eens mee te komen spelen.

Uiteraard ben je van harte welkom op een trainingsavond of competitiedag om te kijken. Er is altijd wel iemand in de sporthal aanwezig die je iets kan vertellen over de vereniging of door kan verwijzen naar iemand die meer informatie kan geven. Zomaar op een avond binnenkomen en direct meespelen in een trainingsgroep is niet mogelijk omdat dit de trainingen verstoort. Neem om die reden daarom altijd eerst even contact op. 

Lid worden? 

Als je na de proeftrainingen besluit lid te worden, moet je nog wel even het inschrijfformulier invullen. Deze kun je hier downloaden, daarna eerst weer als pdf opslaan en dan het opgeslagen formulier insturen naar de contactpersoon van de werkgroep techniek.

Downloaden Inschrijfformulier Forza.pdf

Daarmee is ook meteen de machtiging voor de verplichte incasso ondertekend.

Ben je hiervoor lid geweest van een andere volleybalvereniging zorg dan dat zij jou afgemeld hebben bij de Nevobo als lid. Had je daar ook al een spelerskaart, lever die dan in bij het wedstrijdsecretariaat. 

Ook willen we graag van je weten of je een licentie hebt voor trainer of scheidsrechter, dat kun je aangeven op het inschrijfformulier. 

Competitie spelen? 

Ga je voor het eerst (zaterdag-)competitie spelen, dan heb je een spelerskaart nodig. Ook als seniorencoach of regio-scheidsrechter hoor je een relatiekaart te kunnen tonen. 

De werkgroep techniek geeft aan de administratie door voor wie een spelerskaart moet worden aangevraagd. Daarna word je aangemeld bij de Nevobo en wordt binnen enkele dagen een relatienummer toegekend. Met dit nummer mag je al meespelen mits je een goede legitimatie bij je hebt.

De digitale pasfoto service van het NOC-NSF is opgeheven. Je moet dus zelf een goede digitale pasfoto maken en opsturen naar het wedstrijdsecretariaat.
Na enkele weken wordt de spelerskaart afgeleverd bij het wedstrijdsecretariaat. Zij zorgen dat je nieuwe spelerskaart bij de aanvoerder van het team terecht komt.

Voor de aanschaf van kleding en het toekennen van een rugnummer kun je terecht bij de werkgroep "kleding"

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT