Senioren

Het eerste damesteam van Forza speelt in de derde divisie en het eerste herenteam speelt in de promotieklasse.
Ook op andere niveaus is Forza Hoogland goed vertegenwoordigd. Op de teampagina’s kun je zien op welk niveau de verschillende teams spelen.

De grootste groep volleyballers in Nederland zijn de senioren, die meedoen aan de Nevobo competitie. Elk jaar zorgt de NeVoBo ervoor dat er een competitie georganiseerd wordt, waar teams uit verschillende verenigingen op alle niveaus deel aan kunnen nemen. De teams worden jaarlijks ingedeeld naar niveau en regio in verschillende poules. In elk poule wordt er gestreden om het kampioenschap, die gepaard gaat met een promotie naar een hoger niveau.

Het hoogste niveau in Nederland is de eredivisie en daaronder volgen, op nationaal niveau, de topdivisie, de eerste en tweede divisie. Op regionaal niveau, dus per district georganiseerd, komen hieronder de derde divisie, de promotieklasse en daarna volgen de klassen 1 t/m 4-6 (afhankelijk van de regio). Promotie- en degradatie gaat ook in deze volgorde.

Kijk voor meer informatie over poule- en teamindelingen op de competitiepagina van de NeVoBo: http://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/CKL7S5U#teams
Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT