Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Gezocht: Trainer voor CMV Niveau 5!

Wednesday 11 September 2024

Nieuws - Algemeen

We zijn superblij want we hebben veel nieuwe aanmeldingen voor het CMV bij Forza Hoogland! Dit betekent dat we nóg meer kinderen kunnen laten kennismaken met volleybal. Maar... we hebben jouw hulp hard nodig om dat mogelijk te maken.
 
Voor een nieuwe trainingsgroep op niveau 5 (onervaren kinderen) zoeken we met spoed een trainer of trainster. Zonder extra trainer of trainster blijven deze kinderen helaas op de wachtlijst staan. Dat willen we natuurlijk voorkomen!
 
De trainingen zijn op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.30 in Sporthal Nieuwland. Heb je volleybalervaring? Perfect! We zoeken iemand die de basisvaardigheden goed kan overbrengen. Je staat er niet alleen voor: de andere CMV-trainers en coördinator staan klaar om je te ondersteunen.
 
Wil jij de basis leggen voor toekomstige volleybaltalenten en kinderen helpen de sport te ontdekken? Stuur dan snel een mail naar CMV@forzahoogland.nl.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT