Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Corona update april 2021

Tuesday 6 April 2021

Nieuws - Bestuur

In aanvulling op de corona update van maart hebben we fijn nieuws!
Sporters ouder dan 18 jaar mogen sporten op een sportaccommodatie of in de openbare ruimte, mits op initiatief of in opdracht van de gemeente.

De gemeente Amersfoort wil graag dat er weer volop gesport wordt, binnen de geldende regels.
Daarom geven ze sportclubs nu de gelegenheid in de openbare ruimte te sporten! Alle Forza leden kunnen het volgende doen:

Stuur een mail naar sportvereniging@sro.nl en vermeld daarin;
  • Naam organisatie [Forza Hoogland]
  • Contactpersoon
  • Contactgegevens, email en telefoonnummer
  • Locatie waar gebruik van wordt gemaakt
  • Dag en tijdstip waarop gesport wordt
Nadat je een bevestiging ontvangt, kun je gebruik maken van de locatie.
 
De gegevens die je deelt worden doorgegeven aan de afdeling handhaving van de gemeente. Zij weten dan dat je jouw activiteit hebt aangemeld bij de gemeente en toestemming hebt.
Hiermee kunnen we ook de leden boven de 18 jaar een mogelijkheid bieden om in de laatste maanden van het seizoen het volleyballen weer op te pakken. Wellicht lukt het om dit samen met andere senioren teams op te pakken, zodat de beschikbare netten en ballen zo goed mogelijk worden gebruikt.

We vragen jullie uiteraard om je tijdens het sporten aan de geldende regels te houden, voor de volledigheid nog even op een rijtje:
  • Jeugd t/m 17 jaar mogen met hun team buiten sporten, zowel op sportaccommodaties als in de openbare ruimte. Zij mogen wedstrijden spelen met teams van de eigen club en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Jongeren van 18 t/m 26 jaar mogen met hun team buiten sporten, zowel op sportaccommodaties als in de openbare ruimte (mits aangemeld bij de gemeente). Zij mogen wedstrijden spelen met teams van de eigen club en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen buiten sporten op sportaccommodaties en in de openbare ruimte (mits aangemeld bij de gemeente). Zij mogen met maximaal 4 personen sporten (een eventuele trainer telt niet mee). Als er meerdere groepen aan het sporten zijn, moet er ten minste 1,5 meter afstand worden gehouden tussen deze groepen en de groepen mogen niet wisselen van samenstelling.
In de praktijk: je mag met twee vaste 4-tallen trainen, ieder aan één kant van het net. Er mag dan geen wedstrijd gespeeld worden. Je kunt ook kiezen om met 4 personen op één veld te staan en wedstrijden van 2 tegen 2 te spelen. Uitgebreide informatie vind je op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Als de regels de komende weken verder versoepelen, zullen we weer een update versturen.

Mochten er nog vragen zijn, mail deze gerust naar bestuur@forzahoogland.nl

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT