Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Update Corona virus

Wednesday 8 April 2020

Nieuws - Bestuur

Beste Forzanen, 

Het coronavirus grijpt om zich heen en sport staat door de maatregelen op een laag pitje. Wat zijn we in een vreemde en bizarre situatie beland. Ik hoop dat iedereen gezond is en blijft! Geen werk, thuiswerken en ‘gewoon’ naar je werk. Kinderen thuis les geven en op zijn tijd proberen om ook nog wat beweging te krijgen. Iedereen heeft zo zijn eigen situatie. Dit vraagt veel van een ieder en het wordt maar weer eens heel duidelijk hoe belangrijk onze gezondheid is.

Competitie
In de afgelopen weken is duidelijk geworden dat de competitie is stopgezet en dat er een duidelijke richtlijn is gekomen hoe de eindstanden in de competitie tot stand zijn gekomen. Voor Forza betekent dit besluit dat alle seniorenteams zich gehandhaafd hebben. Zowel bij de cmv/jeugd en senioren worden de nummers 1 geen kampioen. Wil je meer hierover lezen of weten; Ga naar de site van de Nevobo.

Trainingen
Afgelopen week heeft het kabinet aangegeven om de maatregelen inzake het Corona Virus te verlengen tot en met 28 april. Zolang de maatregelen van kracht zijn zullen er geen trainingen worden georganiseerd. De SRO/gemeente hebben alle sport accommodaties gesloten.

Materialen
Alle teams hebben de ballen en spelerskaarten nog in hun bezit. Jullie hebben al bericht gehad waar je de spelerskaarten kunnen inleveren. Informatie over waar en wanneer jullie de ballen kunnen inleveren krijgen jullie nog bericht.

Werkgroep Techniek
Ondanks dat er geen volleybal is zit de Werkgroep Techniek niet stil. De voorbereidingen naar volgend seizoen zijn in volle gang. Informatie/wensen wordt bij jullie opgehaald en meegenomen bij de teamsamenstellingen voor volgend jaar. Hoe wij dit verder invulling geven hangt ook af van de eventuele maatregelen die de aankomende weken gaan volgen. We houden jullie op de hoogte.

Evenementen
Dit seizoen zullen alle evenementen worden geannuleerd. Het bestuur zal met de Werkgroep Evenementen in overleg gaan om alternatieven te bedenken voor wanneer dit wel weer mogelijk is.
Voor de reeds geplande evenementen kunnen we het volgende met jullie delen;
 • Eindfeest
  Dit seizoen zullen we geen eindfeest organiseren. Het bestuur zal in samenwerking met de Werkgroep Evenementen nadenken over een alternatief 
   
 • Jeugdkampen
  Helaas zijn wij genoodzaakt om het Minikamp en het Jeugdkamp te annuleren. Wij vinden het niet gepast om dit seizoen nog zo’n evenement te organiseren.
   
 • 18+kamp
  Voor de start van het seizoen organiseren wij jaarlijks een 18+kamp. Afhankelijk van de situatie en de mogelijkheden ten aanzien van de voorbereiding hiervan zullen wij begin juni een besluit nemen over dit event.
Contributie
In een aparte mail zijn jullie vorige week geïnformeerd hoe wij, in eerste instantie, met de contributie over dit seizoen omgaan. De SRO heeft ons afgelopen week laten weten dat zolang de Coronamaatregelen van kracht zijn geen huur in rekening wordt gebracht. Dit helpt ons om de financiën op orde te houden. De aankomende weken zullen wij de financiële gevolgen in beeld brengen en zo nodig maatregelen nemen.

Sporthal Nieuwland/Horeca
Zoals jullie weten waren wij net goed en wel opgestart met onze tijdelijke invulling van de horeca toen de social distance werd ingezet. Ook liep er nog een traject met de SRO om afspraken te maken voor aankomend seizoen. Hierover is op dit moment geen nieuws te vermelden. De Gemeente Amersfoort en de SRO zijn bezig met de voorbereidingen. Wanneer er nieuws is zullen wij jullie hier zeker in meenemen.

Vrijwilligers werkgroep
Jouke Post en Natasja Stam hebben dit seizoen een start gemaakt om meer leden te werven als vrijwilliger. De werkgroepen hebben een vragenlijst ingevuld en alle input is verzameld. Daarnaast hebben zij de functieprofielen uitgeschreven. De vervolgstap, het bespreken van de uitkomsten met de werkgroepen, kunnen zij op dit moment helaas niet uitvoeren maar dit zal zodra het weer mogelijk is ingepland worden.

Bestuur & ALV
Wij hebben als bestuur wekelijks contact en waar nodig worden acties uitgezet samen met ons team van vaste vrijwilligers uit de werkgroepen. Zodra het weer mogelijk is zullen we ook een ALV inplannen.

Wij wensen een ieder heel veel sterkte, kracht en uithoudingsvermogen om deze periode door te komen.
We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in de sporthal om samen te volleyballen!!!

Hartelijke groet,
Bestuur Forza Hoogland Volleybal

Jurriaan van Leuven
Erik Vorselman

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT