Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 8 uit tegen Allvo D6 (29nov)

Saturday 30 November 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 8

Vandaag speelden we om 21.15u de uitwedstrijd tegen VC Allvo D6, in Almere. Een team dat op de 9de plek staat, en wij op de 3e. 
Het weekend is begonnen, we hebben er zin in.


Het inslaan gaat lekker, maar er mag nog wel wat meer pit in. De wedstrijd begint moeizaam en we staan zo 5 punten achter. Dat moet anders!
Het lukt helaas niet die eerste set. Te weinig focus, rommelig spel en zonder tempo. Eerste set verloren...


De tweede set begint beter dan de eerste. Het lukt beter om de focus weer op te pakken. Verschillende punten later, op 20-20, moet het toch echt gebeuren. Na een time-out om de strategie te bespreken en een preekje van Wim, lukt het toch net niet.

Tijdens de ‘beroemde derde set’ komen we lekker in de wedstrijd en gaan goed van start. Maar Allvo jammer genoeg ook. Het loopt bijn ons nog steeds niet helemaal soepel, en deze set verliezen we ook.

In de vierde set is de motivatie er nog meer om deze binnen te halen. We spelen steeds sneller, zeker bij het serveren. En mede door de goede services van Harmke lopen we al snel lekker uit. Allvo heeft inmiddels een ander team staan, die verdedigend minder goed is. Uiteindelijk halen we de 4de set binnen! Hoppa hoppa!

Bij het nabespreken blijkt Allvo D6 drie meisjes van de A1-selectie ingezet te hebben om toch eens een wedstrijd te winnen.
Jammer voor ons.... de volgende keer pakken we ze in!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT