Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza MA1- Switch Hooglanderveen MA-1

Thursday 7 November 2019

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Hetzelfde team, 2 weken later, andere zaal
Forza Hoogland MA1 – Switch Hooglanderveen MA1, 1e klasse
2 november 2019, Sporthal Nieuwland


Hetzelfde team, 2 weken later, andere zaal; lekker thuis! We hebben de trainingen voor de wedstrijd heel hard getraind, speciaal op hoe Switch de vorige wedstrijd speelde.

Helaas was Maaike O er niet bij. Gelukkig hadden we wel een goede invalster: Kirsten Lemstra uit D5. We hebben zeker weten beter gespeeld dan de vorige wedstrijd tegen deze meiden. Toch is de eindstand helaas hetzelfde; 0-4 voor Switch.

In de eerste set moesten we nog even op gang komen, maar we lieten ons niet meeslepen. Naarmate de set vorderde wisten we steeds dichter bij te komen, wat een eindstand opleverde van 25-23 voor Switch.
In set twee wisten we helaas wat minder goed bij te blijven. Dit lag vooral aan onze service pass, want de speelsters van Switch scoorden reeksen van punten met hun lastige services. De set eindigde met een 17-25, opnieuw voor Switch.
De derde set was een erg goede set. We maakten weinig eigen fouten en scoorden mooie punten. Terwijl Switch steeds dichterbij kwam bij de overwinning van de set, maakten we nog even een flinke inhaalslag. Er werd hard gewerkt door beide teams, wat mooie en spannende rally’s opleverde. De eindstand werd 22-25 voor Switch.
In de vierde en laatste set werd er nog steeds goed gespeeld, maar wel met wat minder energie. We hadden het geluk dat er aan de kant van Switch veel servicefouten werden gemaakt. Switch won ook deze set met een stand van 25-22.

Rutger was na afloop heel trots op ons, hij vond het wel jammer dat we niet minstens 1 setje hadden gepakt. De eerste twee sets vond Rutger heel goed gaan, we konden de harde geslagen ballen van Switch goed incasseren. We hadden er heel goed op getraind dat als zij op midden aanvallen, wij kort moesten gaan zitten, aangezien ze alles voorin het veld sloegen. Hierover zei Rutger tijdens de wedstrijd al; vergeet maar dat we daar op getraind hebben. Ze sloegen de ballen nu namelijk dieper in het veld. De derde set vond hij dat we heel goed terug waren gekomen, we stonden eerst heel erg achter. Eigenlijk hadden we moeten winnen, hierop werd heftig ingestemd door het team. Over de vierde set was Rutger wat minder enthousiast. Een troost was wel: we hadden taart!!

Onze volgende wedstrijd is tegen Gemini S MA1, ze staan onder ons en de vorige keer hebben we 3-1 van ze gewonnen. Helaas is deze wedstrijd op een woensdag… om 18:15. Lekker met school enzo… heel fijn. Maar goed, we gaan er natuurlijk helemaal voor.

We willen het publiek en de scheidsrechter Michiel van Eekelen heel erg bedanken!

Norah Ketelaars en Marit Bakker


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT