Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Jesse van Oord

zaterdag 15 december 2018

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Jesse van Oord

Vandaag (8 december 2018) was ik Mini van de maand. Heren 1 moest spelen tegen VVA uit Amsterdam. De opwarming was lang maar effectief, ik mocht meedoen.

Ik mocht de eerste bal serveren, gelukkig ging hij over het net. De bal kwam terug bij mij, ik kreeg een setup, maar helaas was het net zo hoog dat ik hem erin speelde in plaats van erover.

Ze stonden vaak gelijk maar je kon wel zien dat de VVA uit Amsterdam de nummer 1 is, want ze wonnen met 4-0 van onze mannen. Ze spelen heel veel in 3en over het net, dat vind ik er knap want bij ons gaat dan nog wel eens mis.

De eerste set eindigde op 25 – 19, de tweede set ging iets minder goed en eindigde op 25 – 17. De derde set ging beter dan de eerste twee sets , het eindigde op 25 – 21. De vierde set ging bijna even goed die eindigde op 25 – 20. Ze speelden heel erg goed tegen de nummer 1. Tegen het eind blesseerde Remco Janssen zich aan zijn duim en moest tijdens de wedstrijd naar het ziekenhuis. Hopelijk is het niet ernstig en kan hij snel weer spelen.

Ik kreeg ook nog een t-shirt met mijn naam erop waar iedereen na de wedstrijd zijn handtekening op heeft gezet, en ook nog een beach volleybal. De wedstrijd was leuk ik heb er heel erg van genoten, en het was een hele leuke dag. Dit was mijn verslag van de wedstrijd op zaterdag 8 december.

Bedankt Heren 1 voor deze fijne middag!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT