Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza JB1 Kampioen en gaat naar de JB Hoofdklasse!

maandag 18 december 2017

Wedstrijdverslagen - Jongens B1

Afbeelding Forza JB1 Kampioen en gaat naar de JB Hoofdklasse! Zaterdag 16 december stond voor de Forza JB1 op de planning om Kampioen te worden. Dit in de thuiswedstrijd tegen het laatst geplaatste Lovoc JB1. Er waren nog 4 setpunten nodig om zeker te zijn dat Forza JB1 boven AGAVS Soesterberg  JB1 zou eindigen. Gezien de plaats in de poule van Lovoc JB1 en gemak van winst in de 1e wedstrijd dit seizoen, zou het vandaag een formaliteit zijn om te winnen.  Zo als het hoort bij een Kampioenswedstrijd was er de nodige gezonde spanning. Dan gaan er acties wat vaker fout. Zo ook bij Forza JB1.  Een 1e set met een spannende afsluiting, maar wel met winst van 26-24 voor Forza JB1.  Daarna liep het als verwacht naar duidelijk setwinst van 25-17, 25-8, 25-12.  Hiermee staat Forza JB1 met 36  setpunten net boven AGAVS Soesterberg (35 setpunten).
Kampioenschap veilig gesteld en hiermee promotie naar de JB Hoofdklasse.  Maurits, Rik, Jort, Simon, Maarten, Jelle, Nino en natuurlijk de trainers/coaches Niels en Tjago proficiat met dit prachtige resultaat.  Veel succes in de JB Hoofdklasse.
 


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT