Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza MB1 gaat naar de MB TOP-klasse!

zondag 17 december 2017

Wedstrijdverslagen - Meisjes B1

Afbeelding Forza MB1 gaat naar de MB TOP-klasse!

Doelstelling van de 1e helft competitie 2017-2018 was om in de top twee MB Hoofdklasse te eindigen en hiermee promotie naar de MB TOP-klasse af te dwingen. Natuurlijk was de hoop om dan ook maar gelijk kampioen te worden in de 1e helft dit seizoen. Echter had Taurus MB1 een beter team.

Forza MB1 ging het seizoen ook niet optimaal van start. Onduidelijkheid in wie uiteindelijk de trainer/ coach zou gaan worden dit seizoen. Dit pakten Jesse en Thijmen als trainers met Marjan als coach heel goed op. Helaas wegens andere activiteiten en prioriteiten vielen Jesse en Thijmen in november weer weg. Gelukkig was Peter weer in het land en beschikbaar om de trainingen over te nemen.  Forza MB1`bleef enthousiast doortrainen ondanks deze wisselingen en met prima resultaat.

Forza MB1 heeft in de 1e helft van de competitie het meest optimale er uit gehaald. Eindstand poule: 1e Taurus MB1 met  47 setpunten; 2e Forza MB1 met 34 setpunten; 3e Switch Hooglanderveen MB1 met 30; 4e  AVV Keistad MB1 met 22; VCV MB1met 16; Prima Donna Kaas MB1 met 1 setpunt.

2 helft gaan onze talenten vol gas in de MB TOP-klasse. Helaas heeft Suus nu gekozen voor de tennis om zich daar verder in te ontwikkelen. We zullen haar missen, maar Suus haar vertrouwde MB team  waarschijnlijk ook.

Doelstelling 2e helft seizoen 2017-2018 is om als team, maar zeker ook individueel verder te ontwikkelen om de overgang als talent naar een senioren team mogelijk te maken. Dames MB1 laat van jullie horen komende maanden.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT