Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland jeugd op naar seizoen 2017-2018.

woensdag 3 mei 2017

Nieuws - Algemeen

Nu de competitie seizoen 2016-2017 al weer afgelopen is, de kampioenen MA1 + JA1 + JC1 gevierd zijn gaan we op weg naar het nieuwe seizoen. Ook voor de overige jeugdteams waren de resultaten best wel goed.  Dank aan allen die hierbij betrokken waren afgelopen seizoen (trainers, coaches, fanatieke en behulpzame ouders).
Afgelopen maand zijn de 1 op 1 gesprekjes gehouden met de jeugdleden. Hieruit kwam de evaluatie afgelopen seizoen en de wensen voor komend seizoen naar voren. Met de jeugdtrainers is overlegd welke groepen te formeren zijn. Dit op basis van leeftijdscategorie A-B-C, maar ook welke jeugd kan al een hogere categorie gaan spelen.
Hieruit hebben we de groepen samengesteld waarmee we de trainingen in mei-juni gaan bekijken welke voorlopige teams hieruit te maken zijn.  Om dit goed te kunnen beoordelen hebben we besloten om per trainingsavond met één jeugdcategorie in te delen.

Alle trainingen zijn in Sporthal Nieuwland en er zijn geen extra trainingen meer.
Maandag 18.00-19.30 uur is voor de nieuwe MA jeugd
Dinsdag 18.00-19.30 uur is voor de nieuwe MC jeugd en 19.30 uur voor de JA jeugd
Woensdag 18.00-19.30 uur is voor de nieuwe MB jeugd
Donderdag 18.00-19.30 uur is voor de nieuwe JC en JB jeugd.

Klik hier voor het overzicht met de voorlopig nieuwe indeling voor je naam en daarboven je trainingsdag/tijd.

Opmerking: - spelers die gaan stoppen staan niet meer op de lijst, maar mogen mee blijven trainen in hun oude team tot einde seizoen; - oud MA jeugd die naar de senioren gaan blijven trainen op dinsdag 19.30 uur; - oud JA jeugd die naar de senioren gaan trainen daar al mee.

De komende weken staan dus in teken van veel spelen en beoordelen voor een goede teamindeling. Enkele spelers zal gevraagd worden om ook met een andere groep mee te trainen om te zien of de uitdaging haalbaar is. B.v. C bij de B of B bij de A. Dit gaat alleen op uitnodiging vanuit Techniek Jeugd na afstemming met de jeugdtrainers.

We moeten deze periode al de nevobo opgave gaan doen van de jeugdteams en klasse waarin te gaan spelen de 1e helft competitie.  Het is nog niet zeker of onze aanvraag gehonoreerd wordt wat betreft de klasse indeling. Met name 1e klasse en hoofdklasse kun je niet vrij aanvragen. Moet je recht op hebben n.a.v. resultaten afgelopen seizoen. We gaan na de uiteindelijk toegewezen categorie en klasse de teamnummers pas maken.
Zo als het er op dit moment uit ziet gaan we komend seizoen 1e helft competitie spelen met:  2 of 3x MA;  5 of 4x MB; 5x MC; 1x JA; 1x JB; 2x JC.  (Onduidelijkheid MA of MB heeft te maken met nog toe te wijzen klasse in de MB).

De laatste training dit seizoen is op donderdag 8 juni.

Trainingsindeling voor na de zomervakantie moet nog gemaakt worden. Deze zal w.s. medio juni pas kunnen volgen. Op de Forza site zal de actuele informatie geplaatst worden.
Mocht je vragen hebben, zoek dan contact via Techniekjeugd@forzahoogland.nl  Ook op de komende trainingen zal geïnformeerd worden of er vragen zijn.

Namens Techniek Jeugd, Willem van ‘t Klooster

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT