Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Switch MA1 - Forza Ma1

maandag 6 februari 2017

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Wedstrijdverslag Switch MA1 - Forza Ma1 Wedstrijd verslag Switch Hooglanderveen VS Forza Hoogland
 
5 februari om 11 uur heeft de strijd tussen Switch- Forza plaatsgevonden. Voor mijzelf was dit wel een wedstrijd waar ik naar uitkeek omdat het team waartegen wij moesten spelen was voor een groot deel het team waar ik in zat toen ik nog bij Switch speelde, ik was er daarom echt op gebrand met ze te verslaan.
 
De eerste set begon eigenlijk gelijk al voorspoedig met een goede service van onze spelverdeelster Helin. Na twee keer serveren vroeg de coach van Switch al een time-out aan.  Forza stond al snel een aantal punten voor. Dit duurde helaas niet heel lang want Switch kwam weer steeds dichterbij. Wel merkte wij als de service aan onze kant sterk was, Switch in paniek begon te raken. Hier hebben wij meerdere keren gebruik van gemaakt. Aan het eind van de set begon Forza helaas een beetje de energie kwijt te raken, de hal waar de wedstrijd plaatsvond was ook nog eens heel stil, hierdoor ontstond een hele saaie sfeer. Maar gelukkig had Forza nog genoeg energie om de set toch nog binnen te slepen. De set eindigde uiteindelijk met een stand van 25-21.
 
De tweede set verliep eindelijk net zoals de eerste set zeer voorspoedig, op een aantal momenten zette Forza goede servicedruk, het gevolg hiervan was dat Switch niet in hun eigen spel konden komen. Switch zelf maakte aardig wat service fouten, dit was natuurlijk heel gunstig voor ons.  Maar Forza Ma1 zou Forza Ma1 niet zijn als het op sommige momenten toch weer stil zou vallen. Gelukkig hielp het publiek en onze coach Djoep ons goed om weer die spirit erin te houden. 
De set eindigde in 25-19.
 
 De derde set was aan de set stand te zien de beste set van de wedstrijd. Opnieuw zetten wij goede servicedruk waardoor Switch om sommige momenten helemaal de kluts kwijt raakte. Aanvallen was ook iets wat lekker gedaan kon worden tijden deze strijd. Doordat er geen blok stond konden wij heerlijk doorslaan. Switch had zo nu en dan ook een aanval, het gebeurde helaas wel een aantal keer dat hij via het blok van ons in een gat viel. Toch hebben wij deze set ruim gewonnen, namelijk met een stand van 25-13.
 
De laatste set leek eigenlijk op heel veel aspecten op de eerste en de tweede set, de service was sterk, de paas kwam goed aan en de bal werd op een aantal momenten ook heerlijk op de grond gelegd bij Switch. Wel stonden we aan de begin van de set een aantal punten achter, gelukkig raapten wij ons toch weer bij elkaar en gingen er met zijn allen weer helemaal voor. De set eindigden in 25- 19.
 
Deze overwinning was voor mij eigenlijk nog veel lekkerder dan de andere overwinningen van dit seizoen, ik had namelijk in oude tram verslagen. Ik heb echt genoten van deze wedstrijd, ik was er natuurlijk op gebrand om van ze te winnen, en dat hebben we gedaan. Ik ben super trots op het team en natuurlijk op Djoep die ons op momenten dat het even wat minder liep, ons weer hielp ons die spirit erin te houden. Op naar de bier en bitterballendouche! 
 
Dorieke

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT