Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Unicornus MA1 - Forza MA1

zondag 29 januari 2017

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Wedstrijdverslag 27/01/2017
Forza Hoogland MA1 – Unicornus MA1
 
Met z’n allen op de fiets gingen wij richting Bunschoten. De tegenstander was voor ons nog een onbekend team, dus wisten we nog niet zo goed wat we moesten verwachten. Toch begonnen we op deze vrijdag avond vol goede moed aan de wedstrijd. Omdat wij één van onze spelers miste, viel Joyce uit dames 5 in als dia.
 
De eerste set begonnen wij erg zwak, de tegenstander was niet sterk maar wij gingen ons erg aanpassen aan hun niveau. De meeste punten die zij hadden kwamen door de fouten die wij zelf maakten, en dat was erg jammer. Toch hebben wij de set gewonnen met 25-20.
 
De tweede set hadden wij besloten om ons niet te laten beïnvloeden door de tegenstander. De service in deze set verliep erg goed. We hebben deze set gewonnen met 25-3 en hebben weinig ballen teruggekregen van de tegenstander. We zijn ook maar drie plaatsen door gedraaid in het veld. Het gaf een goed gevoel om te winnen, alleen was het voor ons wel jammer dat er weinig uitdaging in zat.
 
Tijdens de derde en de vierde set gingen voor ons helaas weer wat minder. We kregen al iets meer ballen terug van de tegenstander, maar we bleven zelf iets te veel fouten maken en stonden soms een beetje te dromen in het veld, omdat we sommige ballen niet hadden verwacht. Toch hebben we de derde set met 25-16 en de vierde set met 25-20 gewonnen.
 
Het was voor ons weer een leuke en gezellige wedstrijd, alleen vonden wij het wel jammer dat de tegenstander weinig uitdaging bood voor ons. Deze 4-0 overwinnen geeft ons weer kracht om er dit seizoen tegen aan te gaan, na dat ons vorige seizoen veel tegenvallers had.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT