Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza Hoogland D5 - VC Allvo D3

dinsdag 27 december 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 5

Afbeelding Wedstrijdverslag Forza Hoogland D5 - VC Allvo D3
Afgelopen woensdag, op een trainingsavond, stond er een nieuwe wedstrijd voor Forza Hoogland DS 5 op het programma, tegen VC Allvo DS 3. Een wedstrijd tegen een team dat hoog op de ranglijst staat, daar hebben we niet zo’n goede ervaring mee. Maar, we gaan zeker met moed en enthousiasme de wedstrijd in!
Voor de wedstrijd maken we een nieuwe teamfoto, nu natuurlijk ook met Annette er op :), met onze nieuwe pakken van Fysio Amersfoort. Gelukkig is ook Mirthe, die toch wel een beetje ziek is, gekomen om op de foto te gaan.
In de eerste set gaan we lang gelijk op, waarbij we omstebeurt een aantal punten maken. Allvo’s service is redelijk sterk en af en toe hebben wij wat moeite met passen. Iedereen maakt lekker wat puntjes, waarbij Eline af en toe een leuke prikbal in het hart van zes legt. Allvo trekt aan het einde van deze set toch aan het langste eind: 24-26.
De tweede set is vergelijkbaar met de eerste. Vooral de spelverdeler van Allvo kan er wat van wat betreft de service. Natuurlijk hebben wij ook onze eigen service-kanon: Joyce. Ze maakt lekkere series en slaat de ballen er daarna ook nog lekker in. Eunice maakt een paar mooie punten op midden; lekker weggeslagen naar positie één. Nu denkt u natuurlijk: deze set hebben de dames makkelijk gewonnen. Jammer genoeg staat er ook nog een tegenstander op de andere helft van het veld die er ook balletjes in slaat. De set gaat naar Allvo: 23-25.
In de derde set kan er nog van alles gebeuren. We willen er allemaal een 3-2 winst uitslepen, net als de vorige wedstrijd! Allvo is het hier alleen niet mee eens… Ze gaan steeds beter spelen, terwijl wij op hetzelfde niveau blijven hangen. We spelen met vlagen heel lekker en dan weer een tijdje wat minder, waardoor Allvo lekker in zijn spel kan komen. 21-25 voor Allvo.
Voor het begin van de laatste set is de instelling: laten we onze moeite nog belonen en er 3-1 van maken! We beginnen vol enthousiasme aan de set en spelen lekker. Joyce en Annette slaan er verschillende balletjes hard in en ook Eunice en Nadya lopen (en slaan) lekker op midden. Allvo zit ook goed in het spel en gaat voor alle ballen, waarna er vaak en snoeiharde middenaanval op positie één komt. Erg jammer, maar ook deze set gaat naar Allvo, met 23-25.
Kortom: een wedstrijd waarbij de tegenstander telkens net aan het langste eind trok. Bij de volgende wedstrijd, weer tegen Allvo DS 3, pakken wij onze revanche, natuurlijk samen met Fysio Amersfoort! Invalster Dirkje: bedankt voor het meespelen!
Liefs,
Dames 5

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT