Werkgroep Techniek

De werkgroep techniek is het hart van volleybal vereniging Forza Hoogland. De mensen in de werkgroep techniek verspreiden het technische aspect binnen onze vereniging. Spelers, ouders, trainers, etc. iedereen weet hoe wij willen volleyballen, de trainingen die daarbij horen en de coaching welke daarvoor nodig is. De werkgroep techniek draagt ook zorg voor teamindelingen en samen met het wedstrijdsecretariaat wordt het zaalrooster gemaakt. Hieronder de contactpersonen van de werkgroep techniek:Erik Vorselman vertegenwoordigt de werkgroep techniek in het bestuur.

De Werkgroep Techniek is verantwoordelijk voor het:

De Werkgroep Techniek is verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen de vereniging. We zorgen voor zaken zoals indeling van de teams, trainingsschema, trainers, inpassing van de jeugd en zijn primair.

We willen binnen de vereniging een combinatie van breedtesport en topsport faciliteren. Het is hierbij essentieel om een goede balans te vinden in het behartigen van persoonlijke wensen en het belang van een team of de vereniging. Wij als werkgroep hebben hierin een belangrijke verantwoordelijkheid, maar ook de spelers, trainers en teams hebben een belangrijke rol, zoals in het zorgen voor continuïteit en het creëren van nieuwe aanwas.

De werkgroep techniek heeft de taak om een doelstelling per team te definiëren en een trainer te binden om te helpen deze doelstelling te definiëren en uit te dragen. Daarnaast is het inpassen van jeugd bij de senioren erg belangrijk, zeker om te waarborgen dat jeugd voldoende perspectief ziet in een verder verblijf binnen de vereniging.

Wil je contact opnemen met de Werkgroep Techniek klik hier voor de contactgegevens


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT