Werkgroep Publiciteit

Eén van de hoofdtaken van deze werkgroep is om de leden te informeren en enthousiasmeren over tal van activiteiten, evenementen en issues die leven binnen de vereniging. Maar wij houden ons ook druk bezig met de sponsoring en de PR van onze vereniging. 
De focus voor het volgende seizoen is het aantrekken van sponsoren, het doorontwikkelen van de website en de communicatie rondom het jubileumjaar. 


Evenement: Familiedag in mei 2014.

Binnen de werkgroep Publiciteit zijn een aantal vrijwilligers actief. Eén van de hoofdtaken van deze werkgroep is om de leden te informeren en enthousiasmeren over tal van activiteiten, evenementen en issues die leven binnen de vereniging. Maar wij houden ons ook druk bezig met de sponsoring en de PR van onze vereniging. De organisatie van evenementen is sinds dit seizoen ook ondergebracht bij deze werkgroep.

Wil jij onze werkgroep versterken stuur dan een e-mail naar publiciteit@forzahoogland.nl.  
 


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT