Werkgroep Administratie

De werkgroep administratie is verantwoordelijk voor de ledenadministratie, de financiële administratie en het algemene secretariaat van de vereniging.

Belangrijkste taak van de ledenadministratie is het verwerken van aanmeldingen, opzeggingen en mutaties van leden. De financiële administratie zorgt ervoor dat de rekeningen worden betaald en contributies worden geïncasseerd. Verder worden elk kwartaal het bestuur en de coördinatoren van de werkgroepen geïnformeerd over de financiële stand van zaken. Ook de jaarstukken en de begroting voor de ALV worden door ons voorbereid. Het secretariaat tenslotte, is het eerste aanspreekpunt van de vereniging voor vragen of verzoeken van bijvoorbeeld de Nevobo of de SRO.


Wil je contact opnemen met de Werkgroep Techniek klik hier voor de contactgegevens


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT