Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Verslag Stijn, mini van de maand, nov 2014

zondag 7 december 2014

Nieuws - Mini van de Maand


Eind november met de thuiswedstrijd van Heren 1 was Stijn Zijderveld de mini van de maand. En Stijn was een mooie aanvulling in H1. Hij heeft zelf nog een leuk verslag geschreven. stijn2.jpg Op 22 november was ik aan de beurt met mini van de maand. Ik vond het leuk dat ik was uitgekozen. Ik ging ook mee in trainen en mee warm lopen en het was toppie. De opslagen gingen goed, ik vond het wel spannend, maar de bal was wel over het net gegaan!! Ik heb de wedstrijd gekeken en ik heb de heren 1 hard aangemoedigd en ze deden het super goed. Ze hebben 4-0 gewonnen knap!! Tussen de wedstrijd door kreeg ik een bal en oorkonde. Ik was super blij. Na de wedstrijd waren ze zo blij dat ik nog cola en chips mocht. Het was super gezellig en heel leuk

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT