Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland MB1 schrijft geschiedenis voor de club!

Sunday 28 April 2024

Wedstrijdverslagen - Meisjes B1

Afbeelding Forza Hoogland MB1 schrijft geschiedenis voor de club! Het meisjes B1 team van Forza Hoogland is sportief gezien met een prachtig seizoen bezig. Deze groep gezellige meiden (Sophie van den Hengel, Eline van den Hengel, Mare Jelsma, Silke Kuijer, Esmee Renes, Amber Stevenaart, Gwen van Surksum, Lenthe Jansen, Cynthia Rachwalska en Meike Tammenga, onder leiding van: Mark van Surksum en Michel Jelsma) hebben één gezamenlijke passie en dat is: volleybal! Het grootste gedeelte van deze meiden speelt al langere tijd samen, maar hebben de drie laatste aanwinsten voor het team, Lenthe, Meike en Cynthia, met open armen opgevangen. De chemie tussen de speelsters is vanaf het begin positief. Dit wordt direct zichtbaar in de prestaties. De eerste competitiehelft wordt bekroond met het kampioenschap in de Hoofdklasse, met maar één verlieswedstrijd. De tweede helft van het seizoen mag het team zich klaarmaken voor de Topklasse. De ploeg heeft de sportieve lijn weten door te zetten in de Topklasse. De eerste wedstrijd wordt met 4-0 gewonnen. Lange tijd hebben wij meegespeeld voor de titel, maar moesten afhaken in deze strijd door verschillende blessures. Uiteindelijk is de 3e plaats het maximaal haalbare. Een prachtige prestatie! Naast de reguliere competitie is het team ook op meerdere fronten actief. Denk aan het NOJK, Holland Top en de beker. Het NOJK heeft mooie wedstrijden opgeleverd en het team knokt zich, zonder aanvulling van speelsters, naar de halve finale. Hier stopt het NOJK-verhaal voor ons. Bij het Holland Top Jeugd wisten wij ons te plaatsen voor de finaledag in Almere. Met een gehavend team hebben wij aan het eind van de dag een mooie 4e plaats weten te behalen. Ja, en dat heb je nog de beker. Na verschillende uitwedstrijden in plaatsen waar wij nog nooit hebben gevolleybald staat ineens op een dinsdagavond Leython MB1 voor ons in sporthal Nieuwland. De laatste horde die genomen moet worden om de finale te bereiken. De zaterdag ervoor hebben wij van dezelfde ploeg verloren! Dit alles is geschiedenis. Forza Hoogland MB1 staat in de bekerfinale! In de finale mogen wij het opnemen tegen een bekende, maar geduchte tegenstander: Dosko uit Stolwijk. Ons avontuur van dit uitzonderlijke seizoen duurt nog één wedstrijd. Zaterdag 11 mei om 13.00 uur spelen wij de bekerfinale in sporthal De Altis in Rijswijk. Wat de uitslag ook mag worden, wij hebben een ongelooflijk seizoen achter de rug waar wij trots op zijn, maar ...... wat zou het gaaf zijn als dit lukt!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT