Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Ise Plantinga

Monday 22 April 2024

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Ise Plantinga Ik was 6 april mini van de maand en ik mocht met dames 1 meedoen. Ik had er van te voren al heel veel zin in. Ik werd opgevangen door een van de spelers (Judith) en toen bracht ze mij naar het team. Ze waren allemaal super aardig en toen gingen we het veld op. Toen gingen we inlopen en daarna rekken en strekken en toen inspelen. En toen was het zover; ik mocht de eerste bal serveren en daarna de rally uitspelen. Ik ging het bovenhands proberen en dat ging super goed en het was daarna ook nog wel een lange rally en toen daarna nog handjes geven en met het team klappen na elke set en ook nog de hele wedstrijd aangemoedigd. Ze hebben uiteindelijk de wedstrijd met 4-0 gewonnen tegen de nummer 1!!! Ik kreeg ook nog een volleybal, een bidon en een diploma. Op de bal heb ik alle spelers hun naam laten zetten als aandenken. Het was een superleuke middag!

Groetjes Ise

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT