Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Benthe Stevenaart

Monday 4 March 2024

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Benthe Stevenaart

Zaterdag 2 maart was ik mini van de maand.

Eerst vond ik het best spannend maar al snel vond ik het wel gezellig.
Ik kreeg een t-shirt met mijn naam erop en de namen van alle spelers uit dames 1. We gingen ook op de foto met zijn allen.Ik mocht met hun warmlopen en inspelen en toen mocht ik serveren. Best spannend, maar ik serveerde bovenhands de eerste keer fout, dus ik ging nog een keer en dat ging goed, toen kreeg ik de bal terug en pastte ik en speelde hem er niet overheen maar dat was niet erg.

Toen mocht ik de rest van de wedstrijd aan de kant kijken. Ze wonnen dik 4-0. Aan de kant werden er veel grapjes gemaakt en ze waren heel lief.
Judith ging mij begeleiden, ze vertelde wat ik moest doen en ik vroeg soms ook vragen aan haar. Ik kreeg aan het einde een volleybal, een rugtas met een bidon en een oorkonde. Ik vond het leuk om mini van de maand te zijn.

Groetjes Benthe.

 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT