Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Bericht van het bestuur

Tuesday 20 February 2024

Nieuws - Bestuur

Beste leden van Forza Hoogland Volleybal,

Het nieuwe bestuur is sinds de ALV van afgelopen najaar met frisse energie begonnen! Zo is er een overdracht afgerond van de oude bestuursleden, zijn er al meerdere bestuursvergaderingen geweest en heeft het eerste overleg plaatsgevonden met bestuursondersteuning vanuit zowel de gemeente/SRO als van het Sportakkoord.

Daarnaast wil het huidige bestuur de taken onderling zo verdelen dat er voor elke werkgroep en elk onderdeel van de club een duidelijk aanspreekpunt zal bestaan. Die verdeling is als volgt:

  • Dennis van Straalen (voorzitter): Stichting Bar, vertrouwenspersonen, werkgroep Vrijwilligers, arbitrage/wedstrijdsecretariaat
  • Erwin Hol (penningmeester): administratie (financieel en ledenadministratie), financiën, werkgroep Sponsoring en Lustrumcommissie (financiële kant), ICT
  • Marit Henneveld (secretaris): communicatie (intern en extern via diverse kanalen), werkgroep Evenementen, werkgroep Sponsoring en Lustrumcommissie (communicatie-kant)
  • Dick Noortman (algemeen bestuurslid): werkgroep Techniek, ICT
  • Kees Klomberg (algemeen bestuurslid): werkgroep Techniek, facilitaire dienst

Weet ons te vinden bij vragen, opmerkingen of goede plannen! We zijn graag op de hoogte van wat er binnen de club speelt en kunnen desgevraagd ook eens aansluiten bij een vergadering van de werkgroepen. We zijn bereikbaar via mail en natuurlijk zijn we ook regelmatig te vinden in de sporthal!

Sportieve groet,
Het bestuur


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT