Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Mila van Roekel

Monday 5 February 2024

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Mila van Roekel Zaterdag 3 februari 2024 mocht ik als mini van de maand meedoen bij Forza dames 1. Eerst verzamelden we als een echt team bij elkaar en ik kreeg zelfs een shirt met alle handtekeningen van de speelsters erop. Toen gingen we het veld op en begonnen we met warmlopen. Daarna gingen we warmspelen. Toen we helemaal warm waren en de wedstrijd bijna begon moesten we de tegenstander nog even een handje geven. Toen hadden we nog even een praatje van de coach en gingen we het veld op. Ik mocht de eerste bal serveren en een paar keer de bal spelen. Toen begon de wedstrijd echt en moest ik van het veld af. Het was een hele spannende en leuke wedstrijd, dus ik was blij dat ik erbij was. Na elke set deed ik mee met iedereen een high five geven alsof ik zelf in het team zat. Na de wedstrijd gaf ik de tegenstander nog even een handje en gingen we nog even een drankje doen met elkaar. Ik vond het een hele leuke ervaring en heb er veel van geleerd, ik hoop dat ik later ook in zo’n gezellig team mag komen te zitten.

Groetjes van Mila van Roekel

Ps. Bedankt voor alle leuke dingen die ik gekregen heb.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT