Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Even terug op het oude nest.

Sunday 5 November 2023

Wedstrijdverslagen - Meisjes B1

Afbeelding Even terug op het oude nest.

Het is dinsdag 24 oktober en Pip Kok en Yfke Jelsma, jeugdinternationals en speelsters bij AVV Keistad D1 in de Topdivisie Dames B, komen assisteren bij een training van Forza MB1. De twee meiden ondersteunen bij de training waarbij het accent ligt op serveren en passen. Beide helpen de speelsters om hun pass- en serveertechniek te verbeteren. Ze leren de meiden de fijne kneepjes van passen en serveren. Met de gegeven tips kunnen de meiden de komende tijd flink oefenen. Zoals te zien is op de foto hebben de speelsters van MB1 en Pip en Yfke genoten van de training en wellicht dat het lukt om deze toppers nog een keer te kunnen strikken om te assisteren. Pip en Yfke, namens alle speelsters Mark en Michel, bedankt!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT