Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza 3e van Nederland!

Saturday 10 June 2023

Wedstrijdverslagen - Recreanten

Afbeelding Forza 3e van Nederland! Het was een bloedstollende dag. Van heinde en verre kwamen recreanten teams zich meten met de rest van het land. Waar overigens de sportiviteit en saamhorigheid de boventoon voerde. De temperatuur in de Olympos sporthal naderde het kookpunt toen Forza Recreanten als 2e in haar eigen pool was geëindigd. In de halve finale werd het team opgesteld tegen de nummer 1 van de andere pool. Het was hard werken. De tegenstanders scoorden menig punt met hun sprongservice en de spelverdeler misleidde het team door zijn verwarrende spel. Echter bood Forza Recreanten fors tegenwerk! Sterk samenspel en loeiharde aanvallen maakten de eerste set ondraaglijk spannend. Nipt verloor Forza die set, met alle hoop voor de 2e set. Helaas verloor Forza ook de 2e set en kwam zo een eind aan de kans op de 1e of 2e titel. In de laatste wedstrijd streed Forza daadkrachtig voor de 3e plaats die zij welverdiend en overtuigd bemachtigde. Gaaf hoor, de 3e plek van Nederland!Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT