Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Afsluiting CMV competitie 2022-2023

Monday 24 April 2023

Nieuws - Algemeen

Afbeelding Afsluiting CMV competitie 2022-2023
Zaterdag 15 April was de laatste competitie ronde voor de CMV. Sporthal Amerena was er weer helemaal klaar voor om alle CMV teams te ontvangen, samen met diverse activiteiten.
 
De CMV teams van Forza Hoogland hebben laten zien dat we heel trots op ze kunnen zijn. Zowel op het technische vlak als op het sociale. Op de foto staan alle teams van dit seizoen.
 
N3-1 en N3-2 hebben zowel een eerste plek, als een kampioenschap. Beide teams zijn in het zonnetje gezet. Gefeliciteerd allemaal!
 
N4-1 heeft ook het kampioenschap binnen kunnen halen. In een spannende wedstrijd tegen Switch Hooglanderveen, hebben de meiden van Forza Hoogland in de eerste set het verschil gemaakt, en mochten zij zich kampioen noemen. Op puntenaantal zijn beide teams gelijk geëindigd, daarom ook een groot compliment aan het team van Switch Hooglanderveen.
N4-2 en N4-3 zijn vierde en derde geworden, ook dit verdiend een compliment!
 
En dan de oudste kinderen, allemaal spelend in de N6 poule. Wederom mochten de jongens van N6-2 de kampioens beker in ontvangst nemen. Gefeliciteerd mannen, de hoeveelste is dit? 
De meiden van N6-1 hebben een hele mooie tweede plek behaald. De meiden van N6-3 zijn zesde geworden en de jongens van N6-4 zijn zevende geworden. Voor bijna alle N6 kinderen geldt dat zij zichzelf geen CMV/mini's meer gaan noemen, en wij wensen iedereen heel veel plezier voor het komend seizoen. 
 
Rest ons te zeggen dat wij enorm hebben genoten en dat we uitkijken naar volgend seizoen. 
 
Sportieve groet van de CMV trainers, Sandra, Anita, Debby en Ferdy

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT