Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Recreanten door naar Nationale Kampioenschappen!

Saturday 15 April 2023

Wedstrijdverslagen - Recreanten

Afbeelding Recreanten door naar Nationale Kampioenschappen! De recreanten competitie is een fanatieke competitie die ieder seizoen 3 wedstrijdavonden heeft. Iedere wedstrijdavond speelt een team tegen 4 andere teams. Deze wedstrijden gaan op tijd en na 13 minuten eindigt iedere set, na twee sets eindigt de wedstrijd en maak je je klaar voor de volgend wedstrijd. Ook wordt van de teams verwacht te fluiten en tellen bij de andere wedstrijden. Er is een mix-pool opgedeeld in 4 niveauverschillen, een heren-pool met 2 niveauverschillen en een dames-pool.
 
Afgelopen woensdag stonden in het hoogste niveau van de mix-pool, na twee wedstrijdavonden 4 van de 7 teams met ieder 1 punt verschil in de top. Zowel 2 teams van Forza, 1 team van Wilhelmina en 1 team van Switch vochten om de eerste plaats. En er viel wat te winnen! Dit seizoen bestond als kers op de taart de mogelijkheid dat de kampioenen van iedere pool mogen deelnemen aan de nationale kampioenschappen, te houden op zaterdag 3 juni in Utrecht.   

De spanning was te snijden want ieder team wilde winnen en was op de top van hun kunnen aan het volleyballen. En zoals we allemaal kennen heeft die spanning een uitwerking op het spel! Bij sommige teams pakte die spanning goed uit, bij andere teams helaas niet. Aan het einde van de avond kon het recreanten mix-team genaamd 'Alles kan' gefeliciteerd worden met hun onverslagen overwinning! Zaterdag 3 juni nemen zij het op tegen de andere recreanten kampioenen uit het hele land. Een verslag volgt, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om ze aan te moedigen!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT