Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Finale NOJK voor CMV

Saturday 8 April 2023

Wedstrijdverslagen - CMV

Afbeelding Finale NOJK voor CMV
Vanmorgen gingen we vroeg op pad, door de mist, naar Middelbeers voor de finaleronde van het nojk.
De kanjers die het vandaag gaan doen zijn Senn, Thomas, Billy, Marnik en Maud.
Vlak voor het inspelen werden ze verrast met nieuwe wedstrijdshirtjes speciaal voor deze finale.
 
De 1e wedstrijd was direct een pittige, namelijk tegen de favoriet voor de titel, Sliedrecht. Onze kanjers moesten even op gang komen en de 1e set was dan ook voor Sliedrecht. De 2e set hebben ze keihard gevochten en kwamen ze terug tot 19 - 25 (Sliedrecht is uiteindelijk ook de nummer 1 geworden, dus deze uitslag is helemaal geen schande).
 
Daarna stond wederom een spannende wedstrijd op de planning, namelijk tegen vv Utrecht. En spannend werd het zeker, met een 1 - 1 uitslag. De rally's werden steeds langer en spannender, echt een genot om naar te kijken!
Gelukkig hadden ze daarna even rust,  zodat ze even op adem konden komen, voor de spannendste wedstrijd van de dag, namelijk om de 2e plaats in de poule en dus voor de halve finales.
 
De tegenstander was Sudosa Desto uit Assen, en die hadden een touringcar met supporters meegenomen, compleet en met trommel en fluit
Maar ook de supporters van Forza Hoogland hebben zich goed laten horen, en hebben het team naar een 1 - 1 toegejuicht. Een aantal hartverzakkingen later vanwege de spanning,  bleek helaas dat we net tekort kwamen voor de halve finale.

Na een leuke, zonnige en sportieve dag (en een heel succesvol toernooi) mogen we het team feliciteren met een fantastische prestatie, 6e van Nederland! Wij hebben van ze genoten en zijn supertrots op deze kanjers!!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT