Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland goes Gambia

Monday 27 June 2022

Nieuws - Bestuur

Bij de kledingcommissie van Forza Hoogland hebben we wel eens kleding, die niet langer gebruikt wordt. Ons streven is om daar altijd weer een mooie bestemming voor te vinden. In het verleden namen we dan contact op met Kommer en Willy van Trigt van de Wilko Gambia Foundation en zij zorgden dan voor een goede bestemming in Gambia.

Foto’s van een eerdere gedoneerde kleding in 2016 zijn nog hier te vinden. Helaas zijn Kommer en Willy gestopt met hun stichting, maar gelukkig is wel een deel van hun sponsorkinderen en –projecten ondergebracht bij een andere stichting: de 4Gambia Foundation. Deze stichting zet zich met name in om het onderwijs in Gambia te verbeteren om zo jongeren een betere kans in de toekomst te geven. Ook helpt de stichting met zorgprojecten en ondersteund het de bevolking met o.a. kleding.
Kijk hier voor meer informatie over de 4Gambia Foundation

Er wordt niet heel veel gevolleybald in Gambia, maar er is een kleine competitie. Van de voorzitter van de 4Gambia Foundation ontvingen wij kort geleden een aantal vrolijke en dankbare foto’s van een van de teams.Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT