Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza MA1 láátste kunstje

Sunday 22 May 2022

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Forza MA1 láátste kunstje

Gisterochtend om 11.00 uur is de laatste wedstrijd van Forza MA1 gespeeld. Hiermee is een eind gekomen aan een fantastisch avontuur dat vier jaar geleden is gestart.


Vier jaar geleden hebben Dorien Kok en ik een groep enthousiaste meiden bij elkaar gebracht en zijn hard gaan trainen. Al snel bleek dat al deze verschillende karakters, één gemeenschappelijke passie hadden: volleybal.

Gaandeweg hebben speelsters afscheid genomen en zijn er nieuwe aangesloten. Dit gold ook voor de trainers. Na Dorien kwam Rutger en Mark heeft zijn stokje weer overgenomen.

Uiteindelijk is er een mix gekomen dat echt uniek te noemen is. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats en, eindelijk, is daar de beloning. Het kampioenschap in de hoofdklasse MA!


Rahiema, Suus, Marit, Roos, Lotte, Silke, Pip en Yfke, bedankt voor alle mooie herinneringen. Ik ben van dichtbij getuigen geweest hoe jullie je ontwikkeld hebben tot de  prachtige meiden die jullie nu zijn. Niet alleen op gebied van volleybal, maar zeker op het persoonlijke vlak. Jullie hebben elkaar gesteund in moeilijke tijden, hielpen elkaar wanneer dit nodig was. Hebben gelachen, heel veel gelachen. 


Nu is dit avontuur ten einde en valt dit team uiteen. Marit gaat studeren in Nijmegen. Rahiema, Suus, Roos, Lotte en Silke gaan de dameslijn van Forza versterken. Pip en Yfke, de benjamins van het team, slaan hun volleybal vleugels uit bij Keistad. 


Op naar nieuwe avonturen, bedankt voor de prachtige herinneringen.

Het gaat jullie goed.


Michel

 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT