Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza MA1 láátste kunstje

Friday 29 April 2022

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Forza MA1 láátste kunstje Het volleybalseizoen 2021/2022 gaat richting het eind. Gisteravond stond in Veenendaal de wedstrijd tussen de twee beste teams uit de Hoofdklasse B (beide bovenaan met evenveel punten) op het programma; VCV Veenendaal - Forza Hoogland. Na vier spannende sets liepen de speelsters van Forza Hoogland MA1 winnend van het veld. De winst was zwaar bevochten en het team kon de steun van de meegereisde supporters dan ook zeer goed gebruiken. Namens het team wil ik Forza MC1 bedanken bedanken voor het fantastische spandoek. Deze zal bij de laatste twee wedstrijden opgehangen worden in Sporthal Nieuwland. Onze supporters: Amber, Maud, Bente, Sophie, Mare, Sandra, Dorien, Gerben, Remy, Richard en Jenny bedankt voor jullie steun! Hierbij nodig ik graag iedereen uit die Forza Hoogland en volleybal een warm hart toedraagt, om de laatste twee wedstrijden, met mogelijk een kampioenschap, van dit Forza MA1 team te komen aanschouwen. Zaterdag 14 mei om 11.00 uur in sporthal Nieuwland: Forza Hoogland MA1 - VV Utrecht MA2. Zaterdag 21 mei om 11.00 uur in sporthal Nieuwland, wellicht de alles beslissende wedstrijd tussen de nummer één en twee; Forza Hoogland MA1 - VCV Veenendaal MA1.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT