Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / 2 oktober - Forza Fuifje!

Tuesday 28 September 2021

Nieuws - Evenementen

Afbeelding 2 oktober - Forza Fuifje! Om te vieren dat we eindelijk weer terug zijn, houden we aanstaande zaterdag een Forza Fuifje!
In de ochtend is er voor de jeugd een lekker hapje en een drankje voor na de wedstrijd, af te halen met de knakkie-coupon.
's middags wordt er uiteraard nog meer gevolleybald en kun je jouw favoriete team aanmoedigen op de tribune. Ook kun je samen met je team (of andere fuifgangers) een kekke kiek schieten in onze Forza Fotobooth.
In de avond hebben we funky muziek, fantastische spelletjes, fette hapjes, frisse drankjes en andere feestelijke frivoliteiten!

Tot zaterdag!

PS. Het corona beleid voor de wedstrijddag is als volgt:

SPORTKANTINE
Vanwege de verplichting om te controleren op het Corona toegangsbewijs (CTB) in de horeca gelden de volgende extra maatregelen voor de sportkantine:
  • DE KANTINE: voor het nuttigen van eten en drinken geldt hier het Corona toegangsbewijs (CTB) voor iedereen van 13 jaar en ouder, de vrijwilligers van de bardienst zullen deze controleren. Houd je identiteitsbewijs bij de hand. Bij de bar mag ook eten en drinken worden afgehaald.
  • DE TRIBUNE: hier geldt geen CTB, afgehaald eten en drinken mag hier genuttigd worden.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT