Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Corona Update maart 2021

Monday 29 March 2021

Nieuws - Bestuur

Beste Forzanen,
Wij hopen dat het goed met jullie gaat. Wat missen we het en wat willen we graag weer samen volleyballen!
Tot nu toe is er qua binnensport niets toegestaan. Volleyballen is dus geen optie en ook onze geliefde thuisbar geeft geen troostL
 
De situatie rondom covid-19 betekent ook voor ons dat er geen activiteiten en evenementen georganiseerd kunnen worden. Wanneer de situatie het weer toelaat zullen wij dit zeker oppakken, achter de schermen zijn we alweer bezig voor volgend seizoen, en we kijken ernaar uit om weer met zijn allen bij elkaar te komen!

 
Contributie
Helaas kunnen we door covid-19 ook de komende tijd nog niet volleyballen. Voorlopig verwachten we geen versoepeling qua maatregelen voor de binnensport. Na de verplichte sluiting van de sporthal op 14 oktober (voor jeugd tot 18 jaar op 14 december), is het volleybalseizoen 2020 - 2021 daarmee tot een einde gekomen. Uiteraard hopen we wel op een verruiming van de maatregelen aan het einde van de lente of in de zomermaanden, waardoor we - in welke vorm dan ook-  weer kunnen volleyballen.  
 
In november 2020 is de contributie voor de eerste helft van dit seizoen (t/m 31 december 2020) geïncasseerd. Inmiddels hebben we beter zicht op welke kosten door de Lock down niet meer in rekening worden gebracht.
 
Op basis hiervan hebben we besloten om de contributie voor de tweede helft van het seizoen, niet te incasseren. Op dit moment gaan wij ervan uit dat dit deel van de contributie, ook definitief niet worden geïncasseerd. Mocht er aanleiding toe zijn, bijvoorbeeld  als er verplichte kosten zijn die wij wel moeten gaan betalen, dan komen wij hier bij jullie op terug.
 
Voor volgend seizoen gaan we ervan uit dat we weer gewoon kunnen volleyballen. In dat geval zal ook de reguliere contributie weer worden geïncasseerd. Voor aanvang van het nieuwe seizoen (uiterlijk eind augustus) ontvangen jullie hierover bericht.

 
Competitie
Met een jaar zonder degradatie, promotie, wedstrijden en zonder kampioenen bleef er weinig volleybal over. Dit hebben wij met zijn allen nog nooit meegemaakt. Laten we het afgelopen volleybalseizoen dan maar snel vergeten en beginnen met de voorbereiding van een mooi nieuw volleybalseizoen.
 
De aankomende weken/maanden gaan we, werkgroep techniek en trainers, de balans opmaken en de voorbereidingen treffen voor een nieuw seizoen.
Jullie horen snel van ons!

Trainingen
Binnen Forza zien wij op dit moment geen mogelijkheden om centraal trainingen te gaan organiseren.
 
Voor de CMV gaat Sandra met behulp van de (hulp)trainers buitentrainingen organiseren.
 
Voor de A-B-C jeugd wordt er de aankomende week contact gezocht met de trainers om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
Voor de senioren en recreanten zien wij geen mogelijkheden om trainingen centraal te organiseren. Wel is een iedereen natuurlijk vrij om zelf iets te ondernemen zodat jullie fit weer aan het nieuwe seizoen kunnen starten.
 
Wij dagen jullie uit om een filmpje te maken van hoe jullie je opladen voor het nieuwe seizoen. Mail dit naar publiciteit @forzahoogland.nl. Denk hierbij wel aan de maatregelen. De leukste inzendingen publiceren we via Facebook/website en de origineelste inzendingen ontvangen een prijs.
Tip: Een alternatief is om buiten te gaan volleyballen.
Binnen Forza hebben wij de beschikking over volleybalnetten voor buiten.
Deze liggen bij Jan Visser in de opslag. Wil jij met je team buiten gaan volleyballen dan kan je hier gebruik van maken.
 
Hoe werkt dit?
Volleybalnet en ballen reserveren.
App Jan op >  06 14823145
Graag minimaal één dag van te voren.
 
Jan legt deze klaar in de tuinbox bij de garage deur aan de Schothorsterlaan. Exacte adres geeft hij door als je appt.
Alles moet hier ook weer in terug gelegd worden.
Zorg dat al het materiaal  compleet en heel terugkomt. Een ander wil er ook nog plezier van hebben.
Mankementen graag kenbaar maken bij de vereniging!

 
Heb jij in jezelf de afgelopen periode een talent ontdekt die je graag wil inzetten voor de vereniging dan ben je meer dan welkom in 1 van de vrijwilligers werkgroepen. Voor meer informatie kan je mailen naar publiciteit@forzahoogland.nl.
 
Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief  nog  vragen / opmerkingen / ideeën, neem dan contact met ons op via bestuur@forzahoogland.nl.
 
 
Met een sportieve volleybalgroet en stay safe!
 
Jurriaan van Leuven
Erik Vorselman

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT