Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Corona Update februari 2021

Tuesday 16 February 2021

Nieuws - Bestuur

Beste Forzanen,

Helaas is gisteren het besluit genomen door de NEVOBO om de resterende wedstrijden voor de competitie 2020/2021 te schrappen. Dit betekent dat het competitieseizoen definitief voorbij is.
 
Voor ons is deze situatie ook nieuw.
Daarom brengen wij, met support van een aantal leden, de aankomende dagen de consequenties in kaart en gaan vervolgens de vervolgstappen bepalen.
Wat betreft de contributie zullen wij jullie zo snel mogelijk duidelijkheid geven over hoe wij hier binnen Forza mee omgaan.
 
De huidige Corona maatregelen maken het lastig om samen te komen. Dit betekent nog steeds dat we op afstand zo goed als het kan de zaken proberen te regelen.
Wij (het bestuur) zijn ons ervan bewust dat dit lastig is, dat we meer contact willen, elkaar willen zien, willen volleyballen, etc etc.
Met de huidige Corona maatregelen en winterseizoen is dit lastig maar willen we wel kijken of er in het voorjaar/zomer toch activiteiten te bedenken zijn.

Heb jij ideeen, zin en energie om hier het voortouw in te nemen laat dit dan weten. Samen kunnen we kijken waar de mogelijkheden liggen om toch in deze moeilijke periode het Forzagevoel vast te houden!
 
Nieuws NEVOBO
 
Restant competitiewedstrijden geschrapt
Als gevolg van de geldende coronamaatregelen tot en met 2 maart, is besloten de resterende wedstrijden uit de kalender te halen.
 
Op 2 februari jl. heeft het kabinet de maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken verlengd tot en met in ieder geval dinsdag 2 maart. Tot die tijd mag er in ieder geval geen binnensport beoefend worden. Wat er na 2 maart wel is toegestaan, horen we volgende week dinsdag, 23 februari, tijdens de persconferentie. Maar naar verwachting spelen we op korte termijn nog geen competitiewedstrijden.
Lees verder 

 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT