Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Volleybaltoppers geven training aan Forza MA1

Saturday 31 October 2020

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Volleybaltoppers geven training aan Forza MA1 Een aantal speelsters van Forza MA1 hebben dinsdag 8 oktober een pass-training gekregen van Norman Abraham. Norman heeft jaren ervaring als passer-loper van SSS op het hoogste volleybalniveau in Nederland.

Dinsdag 27 oktober heeft Forza MA1 de eer gehad om getraind te mogen worden door niemand minder dan Jeroen Rauwerdink. Voor degene bij wie deze naam niet direct een belletje doet rinkelen, even een kleine introductie. Jeroen Rauwerdink is in 16 jaar, 337 keer uitgekomen voor het Nederlands volleybalteam. Hij heeft gevolleybald op het hoogste niveau in Nederland, Italië, Turkije en Griekenland. Tijdens zijn carrière heeft hij vele prijzen mogen ontvangen. Jeroen heeft Forza MA1 twee uur getraind op balvaardigheid en techniek. De meiden hebben soms ademloos gekeken naar het gemak waarop hij bepaalde technieken en beweging uitvoerde. De training is afgesloten met een wedstrijdje tussen trainers en speelsters. Wat een ervaring!Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT