Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Gezamelijke training Forza MC2 en MA1

Saturday 31 October 2020

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Gezamelijke training Forza MC2 en MA1 Forza MA1 is sinds het stilvallen van de volleybalcompetitie hard door blijven trainen. Trainen om technisch beter te worden is zinvol, maar niet altijd leuk. Je traint voor de komende wedstrijd op zaterdag. Dit is voorlopig niet mogelijk.
Om de trainingen toch afwisselend en interessant te houden, ontstond het idee om een jonger jeugdteam te vragen of zij met Forza MA1 wilde meetrainen. Zo kan Forza MA1 haar kennis en kunde doorgeven aan een jonger Forza-team. Daarom hebben wij Forza MC2 uitgenodigd voor een gezamenlijke training. Na veel positieve reacties vanuit Forza MC2, is er samen getraind dinsdag 20 oktober. Iedere speelster van Forza MC2 is gekoppeld aan een speelster van Forza MA1. De tweetallen hebben veel technische oefeningen samengedaan. De speelsters van Forza MA1 hebben hun (technische)kennis en kunde kunnen overbrengen op de jongere Forza generatie. Beide teams waren erg enthousiast tijdens de training en hebben veel van elkaar geleerd. De speelsters van Forza MA1 waren onder de indruk van het volleybalniveau van Forza MC2. Terugkijkend was het een leuk, leerzame, maar vooral gezellige training.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT