Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Update Dames 1 - 4-0 winst tegen Dinto

Thursday 8 October 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Het schrijven van een wedstrijdverslag is er de afgelopen week even bij ingeschoten... Hierbij een kleine update voordat we aankomende zaterdag alweer onze volgende thuiswedstrijd hebben, tegen Compaen DS 2. 

Vorige week woensdag speelden we om half 9 uit bij Dinto, in Warmenhuizen. Door de corona maatregelen is het niet de bedoeling om vroeg van tevoren daar te zijn, en daarbij zijn de sportkantines inmiddels natuurlijk ook dicht. Zo konden we om een redelijk acceptabele tijd wegrijden bij de Kolk, om vervolgens een uur en een kwartier in de auto te zitten richting Warmenhuizen. Gelukkig liep de wedstrijd voor ons niet zo heel erg uit, en konden we om 9 uur, dus maar een half uurtje te laat, aan de wedstrijd beginnen. In vergelijking met vorig jaar bij Dinto, toen we ook om half 9 moesten beginnnen, was dit een enorme vooruitgang! Toen begonnen we namelijk rond kwart voor 10 (!) met inlopen... Misschien beginnen we ooit nog eens op tijd als we daar spelen, het gaat in ieder geval de goede kant op. 

Dan de wedstrijd zelf. Na twee matig verloren wedstrijden tegen De Boemel en MOVE waren we er op gebrand om hier in ieder geval de winst, en het liefst 5 punten, mee naar huis te nemen. Dat is ook gelukt! Niet met hele daverende setstanden (20-25, 20-25, 17-25, 20-25), maar wel heel netjes elke set uitgespeeld en ook een aantal keer van een achterstand terug gekomen. Dat laat toch echt wat flexibiliteit en de wil om te winnen van onze kant zien! Zo zijn we in ieder geval niet voor niets dat hele stuk naar Warmenhuizen gereden. Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT