Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Matthijs

Monday 5 October 2020

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Matthijs
Al anderhalve week heb ik zin in deze dag. Vandaag ben ik “Mini van de maand” bij Forza Heren1!
In de ochtend ga ik eerst naar de Amerena om 3 wedstrijden in N6 te spelen. We hebben 1x gewonnen en 2x
gelijk gespeeld.

Om 14.15 uur mag ik ein-de-lijk naar sporthal Nieuwland. Daar wacht Remco (#6) me op. Hij neemt me mee naar de teambespreking van Heren 1. Van de spelers krijg ik een mooi T-shirt met mijn naam erop.
Daarna gaan we het veld op voor de warming-up. Voordat iedereen warm en bezweet is, maken we eerst nog even een teamfoto. Ik ben die ene in het witte T-shirt ;)
Tijdens de warming-up doen we verschillende oefeningen. Wanneer de heren gaan inslaan, spelen coach Harry en ik een bal over langs de lijn. En dan gaat de wedstrijd beginnen. Ik mag de eerste service doen. Ik kies voor een onderhandse service naar het midden van het veld van de tegenpartij. De bal komt terug ... ik vang hem onderhands op en speel hem naar Pim (#5). Ik krijg een set-up en speel de bal bovenhands over het net. Helaas kan ik de teruggespeelde bal nèt niet pakken en wint de tegenstander de rally.
Vanaf de spelersbank kijk ik verder naar de wedstrijd. Het is zo gaaf om van dichtbij een wedstijd van Heren 1 te zien. Ik leer heel veel! Ik wil graag over een paar jaar ook in Heren 1 te spelen... :)
Na de wedstrijd tijdens een rondje drinken krijg ik van Remco namens het team nog een paar coole verrassingen.
 
Heren 1, super bedankt! Het was een topmiddag!
Matthijs

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT