Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - eerste thuiswedstrijd

Wednesday 30 September 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van dames 1 op het programma. Helaas iets anders dan anders. Geen volle tribune en gejuich helaas (wat natuurlijk in deze tijd begrijpelijk is). De meiden van dames 1 hadden er daardoor niet minder zin in, want thuiswedstrijden zijn natuurlijk de leukste om te spelen. 
 

We hadden ook een extra speelster bij dames 1 zaterdag, namelijk onze mini van de maand Neva! Super leuk dat je er was! 

Nadat de teams naar elkaar gezwaaid hadden vanaf de drie meter lijn (want ja zo doen we dat in deze tijd #awkward) kon de strijd beginnen. En ja het werd een strijd. De eerste set ging het gelijk op en was het erg spannend. Echter bij de twintig was het onze tegenstander die een gaatje sloeg die we niet meer konden dichten. Dit leidde dus tot verlies.. 22-25. Dan maar knallen in de tweede set. En dat gebeurde. De ballen werden van de grond gehaald en aan de andere kant van het net erin geslagen. De set werd dan ook gewonnen met 25-20. Het was dus weer gelijk, 1-1, dus alles was mogelijk. De derde set waren beide ploegen weer aan elkaar gewaagd. Echter was het onze tegenstander de boemel die er met de set vandoor ging, 23-25. Nou dan maar een vijfsetter werd er gezegd en daar gingen we dan maar voor. Helaas mocht ons harde werk niet baten. De laatste set werd weer nipt verloren, 24-26. Een domper want we speelden best goed, maar we konden onszelf niet belonen met winst. 
 

Vandaag mag dames 1 alweer de wedstrijdshirts aan gaan trekken. Dan wordt er namelijk om 20:30 gespeeld in Warmenhuizen tegen Dinto. Ja u leest het goed.. op een woensdagavond om 20:30 zo’n beetje aan de andere kant van Nederland. Hopelijk kunnen we jullie dan voorzien van een heel positief wedstrijdverslag!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT