Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - eerste 'echte' wedstrijd

Friday 25 September 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Beter laat dan nooit: dat geldt zeker voor dit wedstrijdverslag van de eerste ‘officiële’ wedstrijd van het nieuwe seizoen. Om 17.15 mochten we bij MOVE in Edam aantreden om deze eerste wedstrijd te spelen. Wat wel erg bijzonder was: voor de wedstrijd begon waren Kirsten Knip en Celeste Plak (die van het Nederlands volleybalteam inderdaad) een clinic aan het geven aan de jeugd van MOVE! Wat daar wel weer een nadeel van was: een aantal wedstrijden waren opgeschoven naar 17.15, waardoor we met vier velden speelden en er heel weinig ruimte zat tussen de zijkanten van de velden… Coronaproof? Niet echt… 

 

De wedstrijd begon netjes op tijd en de eerste set ging goed! We zaten er lekker in en konden MOVE serverend goed onder druk houden. Deze set wonnen we dan ook met 25-19. De sets daarna gingen jammer genoeg wat minder lekker. MOVE kwam steeds beter in hun spel en aan onze kant lukte het vaak niet om verdedigend de ballen goed van de grond te halen. De uitslag van de drie volgende set was dan ook: 17-25, 22-25 en 10-25, allemaal verloren… Vooral die laatste set doet wel pijn natuurlijk. Ook nog een grappig (?) moment: Dimka sloeg een bal vol rechtdoor, zo ongeveer in het gezicht van de diagonaal van MOVE die daar stond te verdedigen. Een mooi punt in ieder geval! (En de speelster van MOVE heeft er in ieder geval niks aan overgehouden). 

 

Uiteindelijk doet deze wedstrijd een beetje denken aan het begin van het seizoen vorig jaar. Toen verloren we ook met 3-1 uit, bij Spaarnestad, na de eerste set gewonnen te hebben. Gelukkig herpakten we ons daarna weer snel en ging de rest van de competitie goed! Dus, ook voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag geldt: snel vergeten en weer door naar de volgende. Morgen spelen we om 17.00 thuis tegen De Boemel DS 1, wij hebben er zin in! 


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT