Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Voorbereidingen Dames 1

Wednesday 16 September 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 1

De voorbereidingen zitten erop voor dames 1!

 

Na een aantal weken hard getraind te hebben, had dames 1 de afgelopen weken verschillende toernooien. 

6 september werd er een vierkamp gespeeld tegen vives en limes dames 1 en 2. In het begin was het nog een beetje wennen aan elkaar, maar het ging steeds beter. Dit resulteerde in drie keer winst!! 

Op 12 september was het een drukke dag voor dames 1. Om 9:00 zaten we al in de auto naar Almere om daar een driekamp te spelen tegen Allvo en VCH. Velen van ons kregen een beetje flashbacks naar het Holland Top toernooi wat altijd werd gespeeld in de jeugd. Oftewel: vroeg weg van huis met veel eten. Alle tassen zaten dan ook bommetje vol. Want na dit toernooi in Almere moesten we snel weer terug naar Amersfoort voor een toernooi in eigen hal tegen dames 2 en 3. Oh en de uitslagen van het toernooi in Almere? We begonnen ijzersterk en wonnen! De tweede wedstrijd ging echter iets minder en werd dan ook nipt verloren. 

Na de laatste wedstrijd in Almere sprongen we dus allemaal snel in de auto naar Nieuwland. Nadat alle broodjes en salades snel naar binnen waren gewerkt mochten we eerst het veld op tegen dames 2. Deze wedstrijd leek een beetje op de laatste wedstrijd in Almere. Veel gerommel in het veld en weinig overtuiging. Helaas, de overwinning was dan ook voor dames 2. Tegen dames 3 wisten we ons echter weer te herpakken en werd gewonnen. Al met al dus best een zware dag, maar erg leerzaam! 

 

De voorbereiding zit er nu op! Zaterdag begint het seizoen dan echt! Om 17:15 zijn wij in Edam te gast bij MOVE, op naar (hopelijk) een overwinning!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT