Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Seizoen 2020-2021

Sunday 16 August 2020

Nieuws - Bestuur

Afbeelding Seizoen 2020-2021 Seizoen 2020-2021
Wij zijn superblij jullie allemaal weer te mogen verwelkomen bij Forza Hoogland.
Na een roerig en onzeker einde van het volleybalseizoen 2019-2020 mogen wij weer samen onze sport gaan uitoefenen.
Vanaf aankomende week starten de senioren -en jeugdteams. Begin september gaan ook de CMV- spelers en de recreanten weer volleyballen.
De trainingsschema’s kan je terugvinden op de website.
 
Om de start van het nieuwe volleybalseizoen mogelijk te maken is er de afgelopen weken door vele werkgroepen veel werk verzet. Dank aan de werkgroep techniek, trainers en coaches, arbitrage, competitie, administratie, publiciteit, de nieuwe (op te richten) werkgroep voor de Horeca en alle andere vrijwilligers!
 
Het is van groot belang dat wij samen zorgdragen voor een veilig en gezond sportklimaat!
Als vereniging nemen wij onze verantwoordelijkheid om zo verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Dit hebben wij uiteraard niet volledig in de hand maar als wij ons conformeren aan de regels dan kunnen wij wel proberen om Corona buiten de deur te houden. Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij vragen iedereen de onderstaande Coronamaatregelen goed door te nemen en op te volgen.
 
Onze Coronamaatregelen
Bij binnenkomst vragen wij de presentielijst in te vullen om zo het bron- en contactonderzoek voor de GGD te vereenvoudigen indien van toepassing.
Dit betekent dat wij van iedereen vragen om op de dag dat je de sporthal bezoekt de presentielijst in te vullen. Daarnaast staat er bij binnenkomst desinfecterende handgel.
Let goed op de markeringen die zijn aangegeven voor de looppaden.
 
Bij elkaar aan tafel zitten kan maar met maximaal vier personen per tafel.
Meubilair verschuiven is niet toegestaan. Bij het opnieuw inrichten is reeds rekening gehouden met de 1,5 meter. Ook in de kantine houden wij hier rekening mee.
 
Sanitaire ruimtes zijn weer opengesteld voor gebruik met inachtneming van 1,5 meter afstand.
 
Wij volgen de richtlijnen vanuit zowel het RIVM als die van NOC/NSF.
Dat betekent in het kort het volgende;
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen!
  • Ben jij in het buitenland geweest check dan eerst even goed het advies van Buitenlandse Zaken over eventuele quarantaine maatregelen.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Geforceerd stemgebruik op het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren zijn niet toegestaan.
  • Vermijd drukte.
  • Was vaak je handen.
  • Volg de Corona huisregels die in sporthal hangen.
 
Samen sterk tegen Corona!


 
 
Arbitrage & Competitie
Let op de uitgangspunten van de vereniging op het gebied van arbitrage en competitie zijn gewijzigd.
Het gaat om de volgende punten:
- Dit seizoen gaan wij meer focus leggen op het niveau van scheidsrechters. Zo zullen teams wedstrijden gaan fluiten op het niveau dat zij aankunnen.
Het blijft een teamtaak maar teams mogen zelf in onderling overleg besluiten wie er geschikt is om een wedstrijd te fluiten.
- In de toekenning van de teamtaken worden trainers, coaches en bestuursleden vrijgesteld van teamtaken. Deze mensen besteden al veel tijd en energie aan de vereniging.
Het aantal teamtaken is gedeeld door het aantal overgebleven personen. Hierdoor en door de verschillen in grootte van teams krijgen niet alle teams evenveel teamtaken toebedeeld. 
- De werkgroep arbitrage organiseert, het seizoen door, trainingsavonden om iedereen in de gelegenheid te stellen om de benodigde licenties te behalen. Het is natuurlijk ook mogelijk om begeleiding te vragen bij het fluiten van wedstrijden.
- Door de Nevobo is aangegeven dat de 2e scheidsrechters Heren Promotieklasse voortaan door de vereniging zelf geleverd moeten worden. Heb jij interesse om deze wedstrijden te fluiten en wil jij hiervoor opgeleid worden geef dit dan aan bij de werkgroep Arbitrage. Als er te weinig aanmeldingen hiervoor worden ontvangen dan gaan wij teams hiervoor aanwijzen.
 
Horeca: Welkom terug op ons thuishonk
Afgelopen seizoen hebben wij jullie, vanuit het bestuur, een aantal keren bericht over de Horeca-perikelen.
Wij hebben heel goed nieuws te melden bij aanvang van dit nieuwe volleybalseizoen!
In de afgelopen weken heeft een team van vrijwilligers, in samenspraak met de SRO, het mogelijk gemaakt dat wij weer een thuishonk hebben.
Er is door hen keihard gewerkt om met de middelen die op dit moment beschikbaar zijn de horeca in de “Nieuwlandbar” in te richten.
Zelf drank meenemen behoort tot het verleden. Vanaf nu kun je weer in de bar terecht voor koude- en warme dranken naar jouw keuze en er is voor iedereen een lekkere hap verkrijgbaar. Iets lekkers voor de mini’s, een overheerlijke tosti en de Forza Teamschotel mag natuurlijk ook niet ontbreken. Kortom de moeite waard om snel een bezoek te brengen aan het vernieuwde thuishonk. Wij kijken naar jou uit!
 
Samen gaan we er een mooi en sportief volleybalseizoen van maken.
Heb jij ideeën, suggesties of opmerkingen over de genoemde punten of over andere zaken laat het ons weten. Samen bereik je meer dan alleen;)
 
Met sportieve groet,
 
Namens het bestuur
Jurriaan van Leuven en Erik Vorselman

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT