Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - 4-0 winst!

Wednesday 12 February 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afgelopen zaterdag stond er een nieuwe thuiswedstrijd op het programma, ditmaal tegen dinto DS3. Dinto staat op de laatste plek met 7 punten, voor ons dus een uitgelegen kans om alle 5 de punten te pakken. Maar, dit soort wedstrijden moeten niet onderschat worden. Een puntje is makkelijk verloren, dus we gingen zeker de wedstrijd in met de instelling: die 5 punten zijn voor ons! 

 

We begonnen de eerste set iets wat chaotisch, maar we hebben ons goed herpakt, waardoor de eerste set meteen raak was met een setstand van 25-12. 

Dankzij goede service series en sterke aanvallen verliep de 2e set ook vrij gemakkelijk. Deze wonnen we dan ook met 25-16. De derde en vierde set gingen eigenlijk ook zoals gewenst. Jet heeft een aantal mooie punten gescoord met haar harde aanval. Ook Maartje had nog een bijzondere actie: liggend op de grond een bal onderhands spelen! Wij vinden het knap en zouden het niet na kunnen doen... Verder leken de laatste 2 sets aardig op de 2e set en hbben we deze ook gewonnen met 25-12 en 25-11. 

 

Al met al een wedstrijd die welgeteld een uur en 10 minuten heeft geduurd. We hebben Dinto dus lekker snel naar huis gestuurd. Toch een beetje wraak voor de uitwedstrijd, waar wij op woensdagavond pas om half 10 konden beginnen (na een uur te hebben gewacht)? Misschien...  Wij zijn in ieder geval blij met het resultaat! Tijd om ons voor te bereiden op de concurrent van volgende week, de Boemel DS2. Jet, bedankt voor het invallen!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT