Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - 4-0 winst

Wednesday 22 January 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afgelopen zaterdag mochten we weer afreizen naar Noord-Holland, maar Castricum om precies te zijn. Daar speelden we tegen Croonemburg DS1, die 11e staan. Dat schepte natuurlijk wat verwachtingen (en misschien een beetje druk) van tevoren, maar zorgde zeker ook voor de overtuiging om te willen winnen. Eenmaal in de zaal verbaasde er ons over het afwezig zijn van een tribune: twee velden met net te weinig ruimte aan de achterkant en alleen maar ruimte in het midden voor toegestroomd publiek. Gelukkig hadden we zelf ons goede zang stemmen meegenomen, anders was het maar een saaie boel geweest!

 

De eerste set begon meteen goed: Maartje had en service serie van zeven (!!) punten. Op een gegeven moment was de kant wel moe van het constante zingen: "zeven nul en we zien wel weer, jalalala!". De rest van de eerste set werd ook makkelijk binnengehaald, met goede blocks van Iris en Dian en een sterke service pass. Croonenburg kwam er in ieder geval niet meer echt aan te pas: 25-15. 

 

Lekker service series van Sanne en Kione en goed verdedigend werk van Amy brachten ook de winst in de tweede set, en wel met 25-13. De tegenstander had geen antwoord op hard geslagen ballen, of juist prikballen net achter het blok. De derde set liep aan het begin meer gelijk op, maar vanaf de 10 begon het aan onze kant weer te lopen. Ook deze set werd binnengehaald, met 25-18. Aan het begin van de vierde set wilde ook Kione graag nog laten zien dat ze kan serveren: 8-0 stond er op een gegeven moment op het scorebord! Het record van Maartje was bij dezen dan ook gebroken. Vervolgens kwam Croonemburg nog even terug, maar de rest van de set  wisten we de voorsprong vast te houden. Voor het laatste punt moesten we wel érg veel moeite doen, maar ook dat werd binnengehaald. Met 4-0 winst en 5 punten in de zak reden wij weer gelukkig terug naar Amersfoort. 

 

Komende zaterdag moeten we thuis tegen de koploper, dus kom ons aanmoedigen om 17.00 uur!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT