Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 8 tegen Afas Leos D3 uit (17 jan)

Sunday 19 January 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 8

Op het programma stond vrijdagavond de wedstrijd uit tegen Afas Leos. De meesten waren wat eerder voor een bakje koffie.
De wedstrijd voor ons liep erg uit waardoor de wedstrijd pas om 22.15 uur startte.


We waren vandaag met 7 speelster, want Ingrid had een ander leuk uitje.
Onze midden (Yo) was niet echt topfit, maar de bikkel was wel aanwezig.


Tijdens de eerste set was onze blokverdediging niet optimaal waar de tegenstander dankbaar gebruik van maakte. We verloren de set met 21-25.

Gebrand om te winnen in set 2, deden we er een tandje bij. De verdediging liep beter en we hadden mooie reddingen. We stonden eerst flink achter maar uiteindelijk wonnen we toch met 27-25; ons eerste setje was binnen.

Lollybal kreeg in de derde set weer de overhand. Veel gejoeld en elkaar aangemoedigd, gecoacht en ook de derde set was voor ons (25-17).

In de vierde set waren we volledig in de flow. Veel werd goed verdedigd, geblokt, de hoekjes afgedekt en "het putje" zat dicht. Deze wonnen we makkelijk met 25-15.

Al met al een wedstrijd waar we allemaal met plezier aan terug denken. Zeker ook nu de 3e plek in de poule heel dichtbij is....

Namens Dames 8, Harmke 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT